271

Odp: SM Terror - Podkarpacie

jeszcze bedzie polska złota jesień, wierze w to :)

272 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2013-10-02 10:56:21)

Haloooo, żyjecie? Wiem, że pogoda nie zachęca, ale myśli wciąż powinny krążyć wokół SM, chcociaż moje co raz bardziej odbiegają w strone większych kółek na brudasach. Russel, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina ;)

Wasik jak tam kółko po prostowaniu? Zadowolony z efektu? Moje moto wciąż w trakcie liftingu, a że żadne druciarstwo nie wchodzi w gre to już prawie 1,5 tysia wydałem na duperele pozdzierane przy glebie, w tym wymiana poszyć tłumików. Polecam Edhaust'a, tłumiki przywrócone do stanu fabrycznego, dosłownie jak nowiutkie. Szybko, sprawnie i w bardzo rozsądnych pieniądzach :) Nauka kosztuje %-)

273

Poczekaj aż kupie nowego brudasa przez zimę, ajajajjjjj. Będziemy latac nie tylko po asfalcie :D a pogoda nie zachęca do jazdy :(

274

Jak ktoś ma chęci na latanie na brudasach to zapraszam w moje  strony :D. Ostatnio zrobiliśmy fajną ekipą dobrą trasę, ok 60km lasem, polami, drogami szutrowymi, takim błotem że trzeba było drzeć motor we 3.

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

275

na nastepny sezon na pewno się zjawimy :D

276

polatamy coś czuje ;)

277

Ja z prostowania zadowolony jak najbardziej ; ) można powiedzieć że wyprostowali lepiej jak było

278

ale piekna pogoda do jazdy :D a ja nic, w ogole mnei to nie interesuje %-)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo[/url]

279

No to teraz będzie widzę więcej ktm :D aa  taki kolega kupił ostatnio ktm 525 :D tylko jeszcze musi założyć koła sm :) i pewnie pojeździmy na następny sezon ;)

280

tylko mnie coś ciągnie do dużych kół i kostki, ale po mieście da sie powygłupiać ;)

281

wszystko da się połączyć po trochu i będzie ciekawiej :D trochę na brudasach, trochę na małych i będzie GIT, plany ambitne, ciekawe co z tego wyjdzie haha :D w sumie u mnie tak samo jak do tego pory tylko sprzęty trzeba zmienić :D

282

Russel gratuluje sprzedaży : D, kiedy jakieś 525 zagości ?

283

Kuurde, zapomniałem wam napisać... Dzisiaj jest zakończenie sezonu na puszczy.

ajj ;/

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

284

ja i tak KXem bym nie przyleciał hehe :)) Wasik dzięki dzięki, ostro rozglądam się za 450 exc nawet na samych klockach jak narazie, chyba ze kpl po dobrych pieniądzach :D a kiedy zagości? teeeegoo nie wie nikt :PP

285

Co tu tak cicho? Na haftowanie się przerzuciliście? %-)