Odp: SM Terror - Podkarpacie
jeszcze bedzie polska złota jesień, wierze w to :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeszcze bedzie polska złota jesień, wierze w to :)
Haloooo, żyjecie? Wiem, że pogoda nie zachęca, ale myśli wciąż powinny krążyć wokół SM, chcociaż moje co raz bardziej odbiegają w strone większych kółek na brudasach. Russel, Twoja wina, Twoja bardzo wielka wina ;)
Wasik jak tam kółko po prostowaniu? Zadowolony z efektu? Moje moto wciąż w trakcie liftingu, a że żadne druciarstwo nie wchodzi w gre to już prawie 1,5 tysia wydałem na duperele pozdzierane przy glebie, w tym wymiana poszyć tłumików. Polecam Edhaust'a, tłumiki przywrócone do stanu fabrycznego, dosłownie jak nowiutkie. Szybko, sprawnie i w bardzo rozsądnych pieniądzach :) Nauka kosztuje %-)
Poczekaj aż kupie nowego brudasa przez zimę, ajajajjjjj. Będziemy latac nie tylko po asfalcie :D a pogoda nie zachęca do jazdy :(
Jak ktoś ma chęci na latanie na brudasach to zapraszam w moje strony :D. Ostatnio zrobiliśmy fajną ekipą dobrą trasę, ok 60km lasem, polami, drogami szutrowymi, takim błotem że trzeba było drzeć motor we 3.
na nastepny sezon na pewno się zjawimy :D
polatamy coś czuje ;)
Ja z prostowania zadowolony jak najbardziej ; ) można powiedzieć że wyprostowali lepiej jak było
ale piekna pogoda do jazdy :D a ja nic, w ogole mnei to nie interesuje %-)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo[/url]
No to teraz będzie widzę więcej ktm :D aa taki kolega kupił ostatnio ktm 525 :D tylko jeszcze musi założyć koła sm :) i pewnie pojeździmy na następny sezon ;)
tylko mnie coś ciągnie do dużych kół i kostki, ale po mieście da sie powygłupiać ;)
wszystko da się połączyć po trochu i będzie ciekawiej :D trochę na brudasach, trochę na małych i będzie GIT, plany ambitne, ciekawe co z tego wyjdzie haha :D w sumie u mnie tak samo jak do tego pory tylko sprzęty trzeba zmienić :D
Russel gratuluje sprzedaży : D, kiedy jakieś 525 zagości ?
Kuurde, zapomniałem wam napisać... Dzisiaj jest zakończenie sezonu na puszczy.
ajj ;/
ja i tak KXem bym nie przyleciał hehe :)) Wasik dzięki dzięki, ostro rozglądam się za 450 exc nawet na samych klockach jak narazie, chyba ze kpl po dobrych pieniądzach :D a kiedy zagości? teeeegoo nie wie nikt :PP
Co tu tak cicho? Na haftowanie się przerzuciliście? %-)
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 63 zapytań