Odp: SM Terror - Podkarpacie
przeważnie rozchodzi się o kraweżniki %-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
przeważnie rozchodzi się o kraweżniki %-)
u mnie po prostu uderzyła rantem o asfalt jak moto leciało na bok, na skręconej kierownicy
moje moto wlasnie zdiagnozowane, nie ma tragedii wg doktora, bedzie igła :D
Czemu tu sie nic nie dzieje? Panowie, żyć! Ja części zacząłem kompletować :)
a co się ma dziać? jeden i drugi moto w garażu odstawione trzymacie, mnie choroba zmogła no i pogoda nie pociesza hehe jednym słowem żyć nie umierać :)
no ja właśnie dziś odebrałem koło do husy także wracam do gry ; ), jedynie co to pogoda nie rozpieszcza ; /
ja sobie siedze w kolejeczce do ortopedy %-) chyba czeka mnie punkcja kolana bo plyn sie zbiera, ale kolano sprawne, wczoraj pobiegalem delikatnie 20 minut celem sprawdzenia i zero bolu
To zdrowia panowie. Widze że nie tylko ja kontuzje złapałem we wrześniu.
Ja zapalenie nerwu trójdzielnego. Szpital za sobą. Sezon zakończony.
Z Russelem byliśmy wczoraj oglądać EXC 525, miałem okazje w końcu na to usiąść i zrobić kilka kółek. Zachorowałem na pomarańcze, psychika rozdupczona. Zsiadłem z roztelepanymi kolanami i rekami, takie podniecenie hahaha. Trzeci bieg, delikatny ruch rollgazem i koło idzie w niebo. Potwór, nie motocykl :D
haha coś czuje że na przyszły sezon będzie grubo ! : D
Haha dokladnie :D Czuje, że przesiadki bd ..
Ja też u siebie wczoraj smigałem po polnych i lesnych drogach :D
co ma wisieć, nie utonie %-)
następny sezon będzie na peeewno bogaty w zmiany i obczajanie nowych sprzętów bo pewnie do tego dojdzie :D
No to widze że nie tylko u mnie zmiany :D Oczywiście mam nadzieję że na lepsze :D
Teraźniejszy sprzęt ląduje w dziale "giełda", bo patrząc na pogodę to chyba już nie polatamy :(( a nuż się sprzeda i przez zimę będą poszukiwania następnego "potwora" jak to Wojtkuuu ujął hehe:D
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 70 zapytań