241 Ostatnio edytowany przez russel (2013-09-04 13:26:41)

Odp: SM Terror - Podkarpacie

ja tak samo odpadam, wesele 2-dniowe musze odwiedzić :) takze nawet na chwile do RZ nie wpadne :( aaale następny weekend, jeśli się nic nie pozmienia można pomyśleć. Zgadamy się w temacie.

242

może coś dzisiaj popołudniu/wieczorkiem? oczywiście nie tor tylko bardziej miejsko, byłby ktoś chętny??

243

zgłaszam się, Paweł na xtx tez

244

Panowie, jeździcie coś? :)

245

nie ma kiedy ostatnimi czasy :( może weekend coś porządzimy, Wasik bądź w gotowości :D

246

ja na chwile obecną nie jeżdżący jestem ; ), delikatne plecy zaliczyłem że tak powiem ; p

247

Sa straty?

248

przednia felga się skrzywiła, nóżka hamulca nożnego złamała i kierownica z rolgazem przytarła. No i trochę ciuchy oberwały

249

Tylko tyle ? czy jeszcze coś ? :( co narobiłeś ?

SM! <3

250

Za dużo gazu dałem po przebiciu biegu i mnie przewineło, straty w moto tylko te co napisałem, felga już oddana do prostowania to na weekend powinienem być jeżdżący : P

251

Bardziej czy mniej zgięta od mojej? Daj namiar na prostowacza felg? %-)

252

ja dawałem do nich - [url]http://www.prostowaniefelg.rze.pl/[/url]

powiedzieli 100-150zł i do wtorku powinni się wyrobić , a wygięta praktycznie tam samo jak Twoja ; )

253

no i nastepny na weekend odpadl, co to sie porobilo... Chłopy wogole nie szanujecie maszyn :))) smieje, zdarza sie i najlepszym :) grunt ze sie jednemu i drugiemu nic nie stalo

254

moto bedzie igła, dziś zawoże do doktora ;)

255 Ostatnio edytowany przez kubak2133 (2013-09-13 12:37:05)

To uderzyła o coś, że ją zgieło czy co ?

SM! <3