Odp: VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
tu chodzi o fakty.
teraz to sobie mozesz pisac nawet do rydzyka
skoro jesteś taki honorowy i wiesz ze zle zrobiles mogles przyznac racje żuralom i pozwolić sie ukarać.
Ale wszystko zamiecione jest pod dywan.
jam mam wyjebane na to czy zająłem lepsze czy gorsze miejsce , uważam że kazdy z nas powinien podchodzić do wyścigów uczciwie, a to nie było uczciwe.
Kiedyś Rybski tach chujowo sie zachował i jestem pewien ze tego żałował.A wracając jeszcze do wyników
jezeli dostałbyś karne sekundy nie wiem załóżmy 20sek to czy nie spadłbyś o dwa oczka w dół w pierwszym wyścigu????
Napisz mi proszę w jaki sposób powinienem wrócić na tor po tym jak wyjechałem na trawę przy sporej prędkości na tym zakręcie?
Kolejne zawody przed nami i mam nadzieję że będzie nam czysto rywalizować. Nie mam zamiaru łamać celowo regulaminu bo przecież nie o to tu chodzi. Jeżeli były jakieś zarzuty wobec mojej jazdy trzeba było do mnie przyjść w trakcie zawodów i mi to powiedzieć lub złożyć oficjalny protest!! Z Tomkiem i Jędrzejem rozmawiałem zaraz po wyścigu i jedyne o co mieli żal lub jak kto woli pretensje to to że wyjechałem niebezpiecznie i mogliśmy się razem rozwalić!! Jak by chodziło o zyskanie sekund to chyba by mi to powiedzieli.
#13 Mistrzostwa Polski