Temat: VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
doszły mnie słuchy i to ze strony organizatora że runda w Radomiu sie nie odbędzie...
ma ktoś potwierdzenie tej informacji?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
doszły mnie słuchy i to ze strony organizatora że runda w Radomiu sie nie odbędzie...
ma ktoś potwierdzenie tej informacji?
Od 3 miesiecy :) :)
Ma być Toruń :)
Poznań jak zwykle najlepiej zorientowany...
bedzie alternatywa czy Bydzia to ostatnia runda?
No ja gadałem w zeszłym tygodniu z Łysym z Radomia i mówił że właśnie jakoś w okolicach naszej rozmowy kontaktował się z Nim R.Augustyn i pytał o ewentualną pomoc przy organizacji, więc ciężko stwierdzić jak to będzie. Jak widać zdania są podzielone.
Robek Michalczewski nawet nie wie , że to ma być u nich na torze ;)
No to akurat nic dziwnego :)
Runda odwolana na 100% oficjalne info
Runda odwolana na 100% oficjalne info
Ale jaja
ale bedzie jakaś alternatywa, Toruń czy coś?
Bedzie torun zamiast radomia
Fuck, chciałem spróbować swoich sił w PP w Radomiu, szkoda że przełożyli miejscówkę. Do Torunia nie dam rady dotrzeć. Jednak w przyszłym roku chcę jechać wszystkie rundy, więc dojdzie Wam jeden zawodnik więcej.
Fuck, chciałem spróbować swoich sił w PP w Radomiu, szkoda że przełożyli miejscówkę. Do Torunia nie dam rady dotrzeć. Jednak w przyszłym roku chcę jechać wszystkie rundy, więc dojdzie Wam jeden zawodnik więcej.
Jedz do Torunia - jest tam zajebiście przygotowany Tor i organizacja - polecam a sekcja terenowa mistrz :-)
Hehe jak co roku od 100 lat...
Toruń pewny na 100% ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 69 zapytań