Odp: Tor Toruń
piękny trening. Dużo motocykli z różnych części polski.
Fajnie, że trafiły się dwie bardzo szybkie osoby, które (przynajmniej mi) pokazały co jeszcze można zrobić, żeby jechać szybciej.
Kto nie był ten cipa:)
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
piękny trening. Dużo motocykli z różnych części polski.
Fajnie, że trafiły się dwie bardzo szybkie osoby, które (przynajmniej mi) pokazały co jeszcze można zrobić, żeby jechać szybciej.
Kto nie był ten cipa:)
Również wielkie dzięki.
Zmieniam felgę z tyłu na 5" więc jakby ktoś coś słyszał dajcie znać.
podsyłam link do zdjęć
[url]https://drive.google.com/folderview?id=0B_0z6ViRkEioQTFLY1RQVkE3MFE&usp=sharing[/url]
Do następnego !
Pozdrawiam
Fabio
dobre... Fabio następnym razem powiedz kobiecie, że pierwsze 2 kółka to grzanie gum i nie warto robić zdjęć, no chyba, że ktoś się wypierd*li:)
autopromocja;P
foty kozak :) dużo widać co do poprawek jest :) Sylwia dzięki :)
Super tor oraz trening. Dzieki wszystkim za miłą atmosferę na torze do następnego razu.
Super tor oraz trening. Dzieki wszystkim za miłą atmosferę na torze do następnego razu.
Podpisuje się po tym super atmosfera i Towarzystwo Pozdrawiam ;-)
ktm36213621 napisał/a:Super tor oraz trening. Dzieki wszystkim za miłą atmosferę na torze do następnego razu.
Podpisuje się po tym super atmosfera i Towarzystwo Pozdrawiam ;-)
a ja bym chciał podpisać się pod waszymi czasami okrążeń:).
Przyjechali pierwszy raz, dołożyli po dobre 2, 3 sekundy i pojechali:).
Bardzo ładny spektakl
Panowe jest sprawa !
Wjdźcie na FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne
Metys utworzył tam temat "propozycja nowego działu"
Generalnie chodzi o utworzenie działu Track days, który by wielu z nas ułatwił kontakt organizację i życie kolokwialnie ujmując.
Mam wielką prosbę , podpisujcie sie w temacie wyżej wymienionym to moze moderatorzy wreszcie przestaną bagatelizować sprawę.
Czuwaj !
Witam Panowie, pozwoliłem sobie zaplanować nam niedzielę tj. 9 czerwca i dzisiaj około godziny 12 będę wiedział w jakich godzinach możemy jeździć. Z wstępnych ustaleń wiem że chłopaki z Zielonej z Poznania i ze Śląska szykują się :) więc ekipa będzie fajna.
Polecam ten tor, byliśmy w weekend pierwszy raz. Bardzo dobra atmosfera, tor techniczny, można sporo się sporo nauczyć.
Witam Panowie, pozwoliłem sobie zaplanować nam niedzielę tj. 9 czerwca i dzisiaj około godziny 12 będę wiedział w jakich godzinach możemy jeździć. Z wstępnych ustaleń wiem że chłopaki z Zielonej z Poznania i ze Śląska szykują się :) więc ekipa będzie fajna.
własnie miałem spytać jak się sprawy maja w nadchodzący weekend ale widzę że Mr.Piękny Uśmiech czyta w moich myślach ;-)
Franz Ty masz ładniejszy :)
ale nie umiem tak szybko jeździć ;-)
daj znać co z tą niedzielą i czy jest szansa na teren, o ile już jest ten teren bo nie wiem...
Witam.
Ten termin lecimy do Czech do Vyskova na treningi bo jest tam organizowana runda mistrzostw Czech 8-9.06.
Szkoda było by nie skorzystać z treningu bo mamy 150 km autostrada na miejsce.
A więc temat przedstawia się tak, jazda bez terenu od godziny 8 do 14 w przerwach 15 - 20 minutowych bo będziemy jeździć na przemian z kartami, Oczywiście my jeździmy w tym kierunku co będą zawody :). Franz jeżeli chodzi o moją prędkość to właśnie tu jest myk w tym moim uzębieniu, mniej zębów mniejszy opór powietrza hehehe :), A jeżeli chodzi o jazdę w terenie to po 14 możemy przenieść się na tor supercrossowy idealnie nadaje się na supermoto.
Strony Poprzednia 1 … 77 78 79 80 81 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 55 zapytań