1,141

Odp: Tor Toruń

ktm36213621 napisał/a:
manio napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:

Ile ma być motocykli supermoto piatek-sobota orientujesz się może?

Jeśli nikt się nie wysypie, to od nas 5 moto.

Macie juz ustalone na 100% ze w sobotę da się latać?

Mamy ustalone na 100% piątek, sobota do ustalenia na miejscu. Liczę że się dogadamy z ludźmi którzy będą jeździć w sobotę(jeśli dobrze zrozumaiłem to jest 7 osób na kartach) lub może deszcz przeprowadzi naturalną selekcję;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,142

manio napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:
manio napisał/a:

Jeśli nikt się nie wysypie, to od nas 5 moto.

Mamy ustalone na 100% piątek, sobota do ustalenia na miejscu. Liczę że się dogadamy z ludźmi którzy będą jeździć w sobotę(jeśli dobrze zrozumaiłem to jest 7 osób na kartach) lub może deszcz przeprowadzi naturalną selekcję;-)

Ok daj  mi telefon do siebie to się zdzwonimy. My jesteśmy spakowani i możemy być na rano w sobote jeśli jutro ustalićie że można jezdzic. do mnie tel. 601595735

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

1,143

Siema chlopaki, fajnie było was poznać. mam nadzieje, że następnym razem będę już na niebieskim koniu :-) Pozdr

1,144

ktm36213621 napisał/a:
manio napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:

Ok daj  mi telefon do siebie to się zdzwonimy. My jesteśmy spakowani i możemy być na rano w sobote jeśli jutro ustalićie że można jezdzic. do mnie tel. 601595735

Do mnie: 531-090-000 Maney - jak nie odbieram to sms, oddzwonię. Pozdr.

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,145

Maciaz napisał/a:

Siema chlopaki, fajnie było was poznać. mam nadzieje, że następnym razem będę już na niebieskim koniu :-) Pozdr

Niebieski: Yamaha, Husaberg, Husqvarna, TM, i więcej nie kojażę...

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

1,146 Ostatnio edytowany przez plaster220 (2013-05-30 19:46:01)

Oczywiscie wracajac do domu wjechalem w las i w srodku lasu skonczyla mi sie benzyna. Pchalem 26 az dojechala do mnie dziewczyna z benzyna w butelce.
Jak zwykle musi mi sie cos przydazyc. Ale trening zajebisty

1,147 Ostatnio edytowany przez metys (2013-05-31 00:04:11)

nie martw się plaster, ja złapałem kapcia na ostatnim wyjeździe. Podobno zdjęcia fajnie wyszły:). Jak będzie pogoda i tor dostępny, to jedziemy w niedziele

No i wielkie gratulacje dla (je)danego, który zamiatał dziś zdobywcę pucharowego podium jak chciał i gdzie chciał, mimo że maszyna przeciwnika na bank ma wsadzonego big bora i masę innych "mocnych" dodatków;P.

Druga sprawa... jako, że dostaję już 4 wiadomość odnośnie dostępności toru w weekend. Jutro rano dzwonię, żeby zapytać, co i jak i oczywiście dam znać

rmz 250
gas gas txt 250

1,148

W niedzielę Panowie to nie pojeździcie bo organizują na Torze Dzień Dziecka, ale mam nadzieję że pojeździcie sobie dzisiaj i w sobotę, Ja będę dopiero w następny weekend. Powodzonka i bez gleb proszę :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,149

no i wszystko jasne:)
jak chcecie polatać to dzwońcie pod 510 990 775.
anybody koszalin na niedziele?

rmz 250
gas gas txt 250

1,150

trawer napisał/a:

W niedzielę Panowie to nie pojeździcie bo organizują na Torze Dzień Dziecka, ale mam nadzieję że pojeździcie sobie dzisiaj i w sobotę, Ja będę dopiero w następny weekend. Powodzonka i bez gleb proszę :)

w sobote czy w niedzielę?
jakie koszta? w jakich godzina jazda?

no i czy jest szansa z terenem platac (o ile jest juz gotowy)?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,151

Franz napisał/a:

w sobote czy w niedzielę?
jakie koszta? w jakich godzina jazda?

no i czy jest szansa z terenem platac (o ile jest juz gotowy)?

niedziela zajęta od rana przez dzieciaki. Teren gotowy (fajny) nie jest jeszcze utwardzony. No i jak zauważył jeden kolega, jedna hopa trochę niedopracowana, bo wyskok pionowo i lądowanie na 4 łapy

rmz 250
gas gas txt 250

1,152

metys pytam o weekend 8-9 czerwca, w ten weekend to wiem, też mam dzień dziecka ;-)

ps.
dajcie foty tego terenu, ciekaw jestem co tam Zulty ulepil z Rybą ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,153

kurza twarz:). 8-9 to nie wiem, ale z tego co pamiętam, to na razie wolne. Terenu chyba nikt nie fotografował, ale trzeba poczekać do wieczora, bo wczoraj na torze był zawodowy fotograf

rmz 250
gas gas txt 250

1,154

Franz, mi wszystko jedno czy w sobotę czy w niedzielę przystosuję się do wolnego terminu i do większości ludzi chętnych do jazdy (chodzi oczywiście o 8-9 czerwca)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,155

Panowie

Jutro (sobota, 01.06.2013) można jeździć od godz. 8.00 do 13.00.
Będą małe karty więc interwały co 15min lub 30min do ustalenia na miejscu.

Do zobaczenia mam nadzieję.

Fabio

Pozdrawiam   
Fabio #251