1,171

Odp: Tor Toruń

piękny trening. Dużo motocykli z różnych części polski.
Fajnie, że trafiły się dwie bardzo szybkie osoby, które (przynajmniej mi) pokazały co jeszcze można zrobić, żeby jechać szybciej.
Kto nie był ten cipa:)

rmz 250
gas gas txt 250

1,172

Również wielkie dzięki.
Zmieniam felgę z tyłu na 5" więc jakby ktoś coś słyszał dajcie znać.

podsyłam link do zdjęć
[url]https://drive.google.com/folderview?id=0B_0z6ViRkEioQTFLY1RQVkE3MFE&usp=sharing[/url]

Do następnego !

Pozdrawiam
Fabio

Pozdrawiam   
Fabio #251

1,173

dobre... Fabio następnym razem powiedz kobiecie, że pierwsze 2 kółka to grzanie gum i nie warto robić zdjęć, no chyba, że ktoś się wypierd*li:)

autopromocja;P
https://lh4.googleusercontent.com/uj640-dRTblo_1-mB-yvxYR2VSs3WjqBttimKWSlHOGAGW64ZsJlnNFLYkdpn4I1Hg=w1600

rmz 250
gas gas txt 250

1,174

foty kozak :) dużo widać co do poprawek jest :) Sylwia dzięki :)

Kto się targuje ten się szanuje :)

1,175

Super tor oraz trening. Dzieki wszystkim za miłą atmosferę na torze do następnego razu.

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

1,176

ktm36213621 napisał/a:

Super tor oraz trening. Dzieki wszystkim za miłą atmosferę na torze do następnego razu.

Podpisuje się po tym super atmosfera i Towarzystwo Pozdrawiam ;-)

# 61

1,177

twardy211 napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:

Podpisuje się po tym super atmosfera i Towarzystwo Pozdrawiam ;-)

a ja bym chciał podpisać się pod waszymi czasami okrążeń:).
Przyjechali pierwszy raz, dołożyli po dobre 2, 3 sekundy i pojechali:).
Bardzo ładny spektakl

rmz 250
gas gas txt 250

1,178

Panowe jest sprawa !

Wjdźcie na FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne
Metys utworzył tam temat "propozycja nowego działu"
Generalnie chodzi o utworzenie działu Track days, który by wielu z nas ułatwił kontakt organizację i życie kolokwialnie ujmując.

Mam wielką prosbę , podpisujcie sie w temacie wyżej wymienionym to moze moderatorzy wreszcie przestaną bagatelizować sprawę.

Czuwaj !

nto

1,179

Witam Panowie, pozwoliłem sobie zaplanować nam niedzielę tj. 9 czerwca i dzisiaj około godziny 12 będę wiedział w jakich godzinach możemy jeździć. Z wstępnych ustaleń wiem że chłopaki z Zielonej z Poznania i ze Śląska szykują się :) więc ekipa będzie fajna.

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

1,180

Polecam ten tor, byliśmy w weekend pierwszy raz. Bardzo dobra atmosfera, tor techniczny, można sporo się sporo nauczyć.

Husaberg FS 650

1,181

trawer napisał/a:

Witam Panowie, pozwoliłem sobie zaplanować nam niedzielę tj. 9 czerwca i dzisiaj około godziny 12 będę wiedział w jakich godzinach możemy jeździć. Z wstępnych ustaleń wiem że chłopaki z Zielonej z Poznania i ze Śląska szykują się :) więc ekipa będzie fajna.

własnie miałem spytać jak się sprawy maja w nadchodzący weekend ale widzę że Mr.Piękny Uśmiech czyta w moich myślach ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,182

Franz Ty masz ładniejszy :)

1,183

ale nie umiem tak szybko jeździć ;-)

daj znać co z tą niedzielą i czy jest szansa na teren, o ile już jest ten teren bo nie wiem...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

1,184

Witam.
Ten termin lecimy do Czech do Vyskova na treningi bo jest tam organizowana runda mistrzostw Czech 8-9.06.
Szkoda było by nie skorzystać z treningu bo mamy 150 km autostrada na miejsce.

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

1,185

A więc temat przedstawia się tak, jazda bez terenu od godziny 8 do 14 w przerwach 15 - 20 minutowych bo będziemy jeździć na przemian z kartami, Oczywiście my jeździmy w tym kierunku co będą zawody :). Franz jeżeli chodzi o moją prędkość to właśnie tu jest myk w tym moim uzębieniu, mniej zębów mniejszy opór powietrza hehehe :), A jeżeli chodzi o jazdę w terenie to po 14 możemy przenieść się na tor supercrossowy idealnie nadaje się na supermoto.