Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Dzis widzialem sie z Dzinkssem, niedziela odwolana, ale jak by ktos mial czas w tygodniu to dawacc znac w tym temacie bo coraz zimniej sie robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzis widzialem sie z Dzinkssem, niedziela odwolana, ale jak by ktos mial czas w tygodniu to dawacc znac w tym temacie bo coraz zimniej sie robi
Dziś w Lubawie "Dzień Motocyklisty"
Organizuje ROTOR czyli będą przeważać stare maszyny. Piszę się ktoś? :)
[url]http://www.net-kurier.pl/artykul,8140[/url]
Panowie i Panie widzę że wątek mocno zdechł pod moją nieobecność ;/
jutro jestem w siodle w Olsztynie i jadę od Warszawy - ktoś chętny na terror stolicy Warmii ? latam cały weekend jakby co ;)
Chetnie bym dolaczyl ale jeszcze nie mam ogarniętej furki, dopiero co kupilem nowe kolka w przyszly weekend chyba bedzie pierwsza jazda...
Pzdr...
Wybiera się ktoś dzisiaj na zlot (tabunada) na kortowie? :)
Jedziemy z kumplami po prostej na mazury i szukam noclegu dla sześciu osób z motorami na noc z 1 na 2 maja.
Jeśli ktoś wynajmuje np domek z działką [albo może ciocia czy wójek :)] to my chętnie.....
Wycieczka w klimacie enduro/cross.
Okolice tak mniej-więcej, pomiędzy Ostróda, Olsztyn, Olsztynek
Ps. Muki masz priv
kto 1 maja 2013 około 4-5 rano jechał furą z Olsztyna w stronę Warszawy?
jaka fura? skad pytanie tutaj? czyżby naklejka forumowa była? z tego co wiem to tylko moja i Bombki są na Warmii oznaczone - ja byłem w Bieszczadach więc zostaje sie Bombka i jego e46
U mnie też jest naklejka ;] ale nie jechałem.
Witam
Czy znajdzie się ktoś z Forum z Olsztyna kto jeździ Hondą FMX 650 ?
Nawijam spokojnie pierwsze kilometry moją maszynką, ogólnie banan z twarzy nie znika.
Jest to moje pierwsze moto i sprawia niesamowitą frajdę, ale ostatnio dałem się przejechać mojemu doświadczonemu koledze i stwierdził że ten sprzęt jest jakby zdławiony że na koło na jedynce to prawie nie ma szans, a w necie pełno filmików z fmx na kole. No i ogólnie jakiś słaby. [dla mnie po pierwszych jazdach to aż za dużo tej mocy]
Druga sprawa to grzejące się kolanka wydechowe, są purpurowe i chciał bym porównać z innym fmx-em czy to normalka czy mam się przejmować? Chodzi o to że mam wymieniony cały układ wydechowy i martwię się trochę o gniazda zaworowe, ale może niepotrzebnie.
Pozdrawiam
wziąłeś fmx-a od Michała na devilach?
Bombka jeździł na fmx'ie 2 lata ale puścił go rok temu - da się każde moto postawić i z 2 tylko trzeba dobrze strzelić - sam z siebie żaden fmx nie pójdzie na koło chyba ze porządnie pogrzebiesz i wrzucisz na tył sporą zębatke.
jazda na fmx;ie w serii faktycznie wydaje się podobna do ujeżdżania skutera - zero rwania z gazu, bardfzo jednostajne oddawanie mocy i zero "pazura" - tak już ma i tyle.
kolor kolanek jest taki po jeździe czy na postoju ?
Witam
Dzięki za szybką odpowiedź.
Fmx na Remusach wzięty z Naterek, na ssaniu to prawie świecą, przy normalnej jeździe są purpurowe, ale może to tylko cieńsza ścianka tych zmienionych kolanek.
Co do dynamiki to mnie trochę uspokoiłeś bo to prawda że nie wyrywa jak szalony ale dla mnie wystarczająco na razie.
tak to fmx Michała - jeździłem na nim kilka razy i z nim paredziesiąt - sprzęt jest taki jaki powienien być - nic mu nie zrobisz ;)
słyszałem że za dobre grosiwo go kupiłeś? ;)
fakt - Remusy nie devile mój błąd
Hehe, cena była ok ale kupiłem w zimę bez możliwości jazdy więc brałem trochę w ciemno, ale jak na razie wszystko jak w szwajcarskim zegarku, odpukać…
Jeżeli chodzi o kolanka wydechowe to rozumiem że tak ma być?
Może się jakoś zgadamy na polatanie ( chociaż moje tempo to raczej spacer) , niestety mam możliwość tylko w niedzielę.
Pozdrawiam
dbał chłopak o maszynę - a w dodatku fmx'y ciężko zajechać - będziesz Pan zadowolony ;)
kolankami się nie przejmuj - jak dostają w palnik to muszą świecić - dla spokoju wymień świecę, filtr powietrza, możesz gaźnik przeczyścić.
aha lejesz 95 czy 98?
co do jazdy - chętnie ale nie wiem kiedy się na moto pojawię w Olsztynie - może to nastąpić nie za prędko...
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 65 zapytań