Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
ciernik na kostce chetnie z Toba polatam, kilka miejscowek jest wiec oprowadze ;) jest jedno ale -żona... :) gdybysmy tak mogli sie zdzwonic w piatek to bym wiedzial wtedy pasuje Ci czy musisz wiedziec juz teraz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ciernik na kostce chetnie z Toba polatam, kilka miejscowek jest wiec oprowadze ;) jest jedno ale -żona... :) gdybysmy tak mogli sie zdzwonic w piatek to bym wiedzial wtedy pasuje Ci czy musisz wiedziec juz teraz?
no niestety Panowie ja w tym roku na małych kołach na pewno nie polatam, a nie wiem czy i wogóle...
A co się z tobą Kula dzieje ?? Myślałem że jak wrócę do Olsztyna to coś pośmigamy ;]
Nie muszę wiedzieć wcześniej, wystarczy wieczorkiem w piątek.
Zajrzyj na skrzynkę wiadomości.
Walec niestety XR'a zdechła i to dość poważnie. nie wiem czy będę miał kasę na remont...
O cholera a co się posypało?
ahhh szkoda słów...
No niestety czasem i tak jest ale mam nadzieje że dasz rade posklejać sprzęt i coś polatamy ;]
Bym zaleciał ale samemu 100 km jechać troche lipa.
A nikt z Kętrzyna raczej nie lata z przyczepką na ornete :)
pakuj moto i dawaj do orenty.ja bede ok 16
na szczęście okazało się, że nie jest tak tragicznie z XR'a ;)
chyba niedługo powrócę :D
Witam jutro w 4 lecimy na kołach ze strefy kibica na Ruciane,Wiem ze macie kawałek ale jak macie ochotę oprowadzic nas po okolicach.Ruszamy ok 9:30-10 jakby co
Chętnie ale moto w częściach ;/
Chętnie ale moto w częściach ;/
A to szkoda oto nasza ekipa,może następnym razem zapraszamy do nas.
Powodzenia w zkładaniu
Jest ktoś chętny na latanie??
Odswiezam temat, jako, ze w koncu udalo mi sie wyjechac na ulice(co mialo miec miejsce jakies 3 miesiace temu). Teraz przydalby sie ktos do polatania od kogo mozna podlapac troche techniki I przy tym sie nie nudzic.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 68 zapytań