46

Odp: Wr 450F z 2006r and HD XL 883 Iron

Chyba wszyscy zatracilismy sens całej tej kłótni.
Tutaj nie chodziło oto czy  MAJKI sprzedaje zadbaną sztukę czy brudną pordzewiałą itp, tylko o fakt ze wysłał zdjęcia zadbanej WR  gdzie wszystko jest pięknie a zdjęcia dodane przez hermes'a pokazują WR w całkiem innym stanie (oczywiscie gorszym) . Sprzedający oczywiscie ma prawo sprzedaży czystego, brudnego, itp motocykla . Tylko kurw* tak sie nie robi zeby wysyłac foteczki gdzie motor jak na crossa wyglądał bardzo ładnie.

speedfight II->senda ->DT50->Aprilia mx 125->drz 400->wr450

47

lepko napisał/a:
tabul napisał/a:

Wolę brudny niż wyplakowany ...

No nie da się dogodzić, każdy ma swoje widzimisię. ja wolę czysty motocykl, gdyz świadczy to też o tym iż był dbany.

świadczy to o tym, że koleś umył plastiki i raczej o niczym więcej.

Husaberg FS 650

48

Husaj napisał/a:

Hehe, fajny temat. Najlepsze, że jak zwykle najwięcej hejtują ci co nie widzieli sprzęta :D

tabul napisał/a:

Wolę brudny niż wyplakowany ...

subek napisał/a:

Majki nie daj się :) Kupując moto które latało w terenie i marudzenie na to, że ma porysowane plastiki, zamiast sprawdzenia łożysk, zawiechy, silnika i tego czy prosto jeździ to jakaś paranoja :)

hacker33 napisał/a:

Będzie ktoś naprawdę zainteresowany (z pieniędzmi) to na pewno się dogada i podejdzie do tego inaczej.
Dla mnie tyle w temacie.

Niech to będzie podsumowanie tego tematu.

Słuchajcie tego tematu nawet nie powstydzi się forum Virago, Honda Shadow... u chłopaków aż zawrzało :D
Do tej pory tylko ich sprzęty oślepiały na ulicach :)
Idzie nowa era... supermoto nie jest w błoto.
Ja nie latam - ja pucuję.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

49

Mam pomysł na logo kilerskiego forum SM.

Gąbka i wiadro... może to wszystko być na tle bardzo dobrze naoliwionej zębatki.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

50 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-02-14 14:18:56)

nie można dbać wizualnie o enduro/crossa - to strata czasu i pieniędzy

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

51 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2013-02-14 14:26:20)

tadzik napisał/a:

nie można dbać wizualnie o enduro/crossa - to strata czasu i pieniędzy

Nie można takich tekstów wypisywać publicznie na krajowym forum.

Mam cztery bluzy (w tym jedna nowa) gdzie ja w nich będę chodził - gdy za takie perełki będą mnie wyśmiewać na ulicy.
Artykułu do motormani też z tego nie będzie. Bo jak zatytułować artykuł "zardzewiały łańcuszek"

Zamknijcie ten temat !
Czuję się mocno zażenowany... przecież mam na tym forum 2530 postów jak mam się z tego przed ludźmi wytłumaczyć  ???

52 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-02-14 14:26:15)

brudny motor powinien być droższy - osoba kupująca nabywa wtedy w cenie motocykla brud, kamienie, piasek patyki, czyli więcej niż w momencie gdy motor jest czysty.

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

53 Ostatnio edytowany przez majki (2013-02-14 15:20:00)

Cześć,

Chyba Hermes i Beret jak to się mówi w Polskim kinie: Chujem na łby się pozamienialiście, co?
Po 4 stronach dywagacji i snuciu insynuacji ( trudny wyraz- pozwól, że od teraz będę się do Was/Ciebie zwracał jak do tumanów),
piszecie mi nagle, że jesteście zainteresowani? Że mogę rozwiać wątpliwości? Żebym podał dane serwisu? Przecież wszystko to wiedzieliście.

C'mon chłopaki. Wolę go spalić niż sprzedać takim jak Wy.
Każdy ma swoją cierpliwość. Moja się skończyła jak dostałem smsa, żebym odpisał Beretowi na priva bo jest zainteresowany.
Wczoraj mi sprawiliście przykrość, dziś co najwyżej chce mi się Wam oklepać mordy ;) ( taki ze mnie burak, chociaż jak sam zauważyłeś, dość miły).

Po co robicie ze mnie debila takimi akcjami?

Piszesz mi o motocyklu YZ i Husce.
To dość zabawne bo YZ kupiłem od Snowa i jeździłem na niej  3 razy na Bemowie.
I jakoś nikt mi k***a wtedy nie pisał, że jest zarżnięta. Snow też jej nie odpicowywał.
Jeździła, paliła, działała.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic17423-yamaha-yz450-sm-z-patentem-na-rejestracje.html[/url]
Wystawiłem ją na sprzedaż ( wyobraź sobie, że nie dlatego że się nagle zaczęła sypać, ale dlatego że ze mnie była pizda a nie motocyklista).
W jakim kontekście więc piszesz o tym?
Czy wciągamy Snowa, który sprzedał mi moto, które ja chwile później sprzedałem dalej i szukamy winnych jeszcze wcześniej?

Jedziemy dalej z Huską sprzedaną Gałce?
Masz tu link:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic16615-huska-570sm.html[/url]
Gałka znała mechanika tak samo jak ja. Znała ten motocykl tak samo długo jak ja.
Ale skoro się na nią powołujesz to pewnie wiesz więcej, no nie?

I na koniec.
Dziękuje za możliwość przejścia wszystkich etapów emocji wspólnie z Wami.
Najpierw niedowierzanie, potem robienie ze mnie debila, a na koniec skurwysynskie pisanie mi, że  jednak jesteście zainteresowani.
Co wy sobie ze mnie robicie?

Wracając do klasyki kina (przepraszając adminów): Jeb się;)
Serio Hermes. Ty i cała ta forma prowadzenia rozmowy przez Ciebie i pieniaczy.

Proponuje Hermes, żebyś pomyślał sobie o mnie tak:
"eee olać lamusa i tak jestem wyższy, a on nie jest wart nawet oklepu" i nie fatygował się już ani z wiadomościami, ani z wizytami kurtuazyjnymi;)
Tak będzie zdrowiej. Słowo.

p.s. ej Beret, wrzucisz foty swojego moto przed sprzedażą, czy mam poszukać?

Przepraszam za bluzgi, albo jak wolicie: sprowadzenie rozmowy do parteru, chociaż mam wrażenie, że część z Was zrobiła to już wcześniej.

Już mi się trochę przelało.
W sumie tłumaczę się jak przed IPNem.;)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

54

Stary, chyba Ci sie juz na banie rzucilo.
Nic do Ciebie ani ja ani heres osobiscie nie mielismy, a Ty nas najzwyczajnie obrazasz!
To ze nie podobala nam sie Twoja polityka sprzedazy, to nasze prawo do wolnosci opinii.
Chcialem byc mily, ale faktycznie sie z Toba nie da dogadac. Nie chcesz nam sprzedac to go spal.
Jestes mega niepowazny, skoro Ci nie zalezy na sprzedazy, na kasie i na niczym – po choooj sie logujesz i wystawiasz na sprzedaz.
Gadasz mi ze mam sobie sam zadzwonic do serwisu i wypytywac o motocykl, placisz im pieniadze za remonty o ktorych nie masz pojecia, nie wiesz co jest a co nie jest zrobione. I Ty sie dziwisz ze ktos tu pisze ze ma watpliwosci do stanu motocykla. Nie oslabiaj mnie.

Niech admini faktycznie zamkna temat bo to do niczego nie prowadzi. Przeciez Ty wcale nie chcesz sprzedac. I nie zalezy Ci na kasie i na motocyklu i na sprzedazy i na niczym.

PS.

majki napisał/a:

Wracając do klasyki kina (przepraszając adminów): Jeb się;)
Serio Hermes. Ty i cała ta forma prowadzenia rozmowy przez Ciebie i pieniaczy.

Ty tez sie jeb.
Powodzenia w sprzedazy.

Temat do zamkniecia...

55

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/MichealJacksonPopcorn.gif

KXF 250 '14

56

Hustler13 napisał/a:

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/MichealJacksonPopcorn.gif

Spadłam z krzesła. BUUUUUUUUUUUU HHHHHHHHAAAAAAAA HHHHHHHHHHAAAAAAAAAA!!!!!!! :D

:)

57

beret, a tupnąłeś przy fochu?;)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

58

Hustler13 najlepszy post tygodnia:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

59

Hustler13 napisał/a:

Nasmaruje ten łańcuch, czy sprzeda z rdzawym nalotem.

60

hacker33 napisał/a:

Hustler13 najlepszy post tygodnia:)

hahahaha miesiąca ... takich gości nam tu potrzeba, reszta niech sobie już idzie hahahahahahhaha

popłakałem się hahahahah

motoslide.com