majki napisał/a:Aktualne
p.s. dowiedziałem się, że w WRce "coś stuka w silniku" o czym ponoć mówią forumowicze
To dość zabawne bo moto z tego forum oglądała tylko jedna osoba.
I moto chodziło z 10 minut.
Zabawne podwójnie bo sprzęt jest po pełnym przeglądzie i serwisie w Bros Racing a od tego czasu zrobił aż 300 kilometrów.
W każdym razie dziękuje raz jeszcze za opinie, że "coś stuka"
;)
O cześć majki widzę że zostałem wywołany do tablicy więc odpowiadam, chociaż pamiętam jak prosiłeś "proszę tylko nie piszcie nic na forum ani nie wrzucajcie zdjęć" po tym jak go obejrzeliśmy...
No ale cóż wywołałeś wilka z lasu, więc chciałbym w tym miejscu sprostować kilka faktów:
1.Motocykl oglądały trzy osoby, a nie jedna czyli ja, plaster i beret
2.Motocykl nie chodził 10min bo paliwa starczyło raptem na może 4-5minut pracy...
3.Silnik pali od pierwszego,przyznaje jednak że dla mnie i plastra dziwnie jakoś tak twardo, głośno pracował (ciężko to opisać słowami)-wiem,wiem jak porównasz do pracy KTM to bajka ale to jest yamaha - niestety pracował dość krótko bo po tym jak go odpaliliśmy i zabrakło już wyżej wymienionego paliwka, a w tym pięknym odkrytym garażu w którym stoi "prawie" pod chmurką nie było żadnego baniaczka ze złotą cieczą... nie mogliśmy już go odpalić :-((( ani się nim przejechać i sprawdzić jak należy... czy wchodzą wszystkie biegi a sprzęt jedzie prosto itd...Co do serwisu to kolejny punkt się kłania...
4.Jak sam piszesz "moto jest po pełnym przeglądzie i serwisie w Bros Racing a od tego czasu zrobił aż 300 kilometrów" - szkoda tylko że na pytanie co było robione - odpowiedziałeś no "olej,filtry i tam przejrzeli zapłaciłem 1300zł nie wiem co dokładnie robili" - WIĘC PEŁEN SERWIS PIERWSZA KLASA/KASA
5.Brak dokumentów na miejscu przy oględzinach - nawet nie mogłem/mogliśmy ich sprawdzić i porównać z motocyklem...
6."bardzo mało jeżdżona" - zapomniałeś dodać że na asfalcie. Bo sprzęt spędził więcej czasu w terenie niż na asfalcie co widać...typowy cross i tu kolejny punkt się kłania...
7."W stanie bardzo dobrym" - proszę wrzucam te fotki których niestety w ogłoszeniu nie umieszczasz i nie chciałeś żeby je wrzucać...w tym miejscu każdy odpowie sobie sam na pytanie co oznacz ww. stan...
8."Mam do niej full komplet do supermoto- tarcze i zacisk motomaster, felgi excela, drugi komplet plasitków, drugą kanapę i dedykowany wydech Akrapa." - tego zestawu nie widziałem nie było go jak i dokumentów na miejscu!? Podobno są w garażu na śródmieściu mam nadzieje że nie takim pod chmurką jak moto - ale nie mogłem stwierdzić czy w ogóle zestaw jest, jak wygląda w jakim jest stanie... opony,tarcze,zacisk,Akrap... Zdjęcia niestety przesyłasz stare...jak zobaczę zestaw na oczy obiecuje że zweryfikuje swoją opinie na ten temat...
9."Na świeżych gumach" - potwierdzam gumy cross są świeże :-)
Resumując są to tylko moje odczucia co do motocykla,a właściciel to bardzo miły człowiek, sympatyczny,fajnie się z nim rozmawia i ma fajne zdjęcia, dziewczyn z castingu w telefonie :-))).
Majki wystarczyłoby żebyś wrzucił aktualne zdjęcia motocykla oczywiście, nie dziewczyn. Nie spotkalibyśmy się bo szkoda było by mi jechać te 8km do ciebie a zdjęcia mają to do siebie że nie odzwierciedlają stanu w 100% (przypominam iż w dalszym ciągu wisisz mi za bilet ZTM ;-) ), ale zapomniałem że nie zależy ci na sprzedaży więc pewnie dlatego wystawiasz go ponownie...a jak się nie sprzeda to zostanie, dlatego niech wartość tego biletu będzie moim wkładem chociażby w umycie motocykla.
W każdym razie dziękuje za poświęcony czas i pozdrawiam.

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ