Odp: WR 426 Baham - przygotowanie do sezonu:)
Good job ! :)
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » WR 426 Baham - przygotowanie do sezonu:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Good job ! :)
3 noce nie przespane ... :-/ właśnie dostałem info od magika :) cylinder URATOWANY !!!! zostało wykonać jakieś pomiary, dobrać tłok, delikatne honowanie i ogieńńń:)
głowica szczelna jak cholera :)
biorę się dalej do pracy, niebawem coś wrzucę :)
pzdr!
3 noce nie przespane ... :-/ właśnie dostałem info od magika :) cylinder URATOWANY !!!! zostało wykonać jakieś pomiary, dobrać tłok, delikatne honowanie i ogieńńń:)
pzdr!
Kto jest tym magikiem - daj namiar na zakład.
bahama napisał/a:3 noce nie przespane ... :-/ właśnie dostałem info od magika :) cylinder URATOWANY !!!! zostało wykonać jakieś pomiary, dobrać tłok, delikatne honowanie i ogieńńń:)
pzdr!
Magik nie żyje...
bahama napisał/a:3 noce nie przespane ... :-/ właśnie dostałem info od magika :) cylinder URATOWANY !!!! zostało wykonać jakieś pomiary, dobrać tłok, delikatne honowanie i ogieńńń:)
pzdr!
[url]http://www.motor-tech.katowice.pl/[/url]
W Lodzi tez jest jeden. Ponad 30 lat doswiadczenia.
W Lodzi tez jest jeden. Ponad 30 lat doswiadczenia.
Też rzuć namiar. Gdzieś moja tuleja z Barga w końcu musi trafić....
hacker33 napisał/a:bahama napisał/a:3 noce nie przespane ... :-/ właśnie dostałem info od magika :) cylinder URATOWANY !!!! zostało wykonać jakieś pomiary, dobrać tłok, delikatne honowanie i ogieńńń:)
pzdr!
[url]http://www.motor-tech.katowice.pl/[/url]
W motor-techu zrobicie każdy cylinder, wał itp. Piotr Woryna ma doświadczenie i wiedzę kilkunastu jajogłowych i na prawdę można na nim polegać. Robiłem u niego kilka gratów i powiem szczerze, że nigdzie indziej nie pojadę. A żeby było jasne to nie robię gościowi reklamy, nie mam z tego profitów, mogę jednak z czystym sumieniem polecić ten warsztat.
JERY napisał/a:W Lodzi tez jest jeden. Ponad 30 lat doswiadczenia.
Też rzuć namiar. Gdzieś moja tuleja z Barga w końcu musi trafić....
ul. Próchnika 5
90-408 Łódź
woj. łódzkie
Kontakt
tel. 42 633 27 03
update
zdjęty tylni stelaż z błotnikiem; poprawiona instalacja (wyglądało to tragicznie, nie działało podświetlanie tab rej.); wszystko wymyte, przyrdzewiałe śruby wymienione, instalacja poprawiona :)
przed:
po:
wymyty airbox:
klocki na przód, irydówka + olej do nasączania filtra powietrza (klocki oczywiście już na swoim miejscu, filtr założony/nasączony):
wszytko dokładnie wyczyszczone, przesmarowane, co wymagało wymiany wymienione, poskręcane w całość :)
pozostało serducho do zrobienia.. głowica po pomiarach, sprawdzeniu szczelności, oczyszczona czeka na montaż, w poniedziałek powinienem wiedzieć dokładnie jak z cylindrem po dokładnych pomiarach, doborze selekcji oraz honowaniu, wał przygotowany, łożyska na wał czekają, uszczelki oringi zimmeringi są, rozrząd również, czekam jeszcze na łożyska skrzyni biegów i w dalszym ciągu szukam wodzika skrzyni :-/ (jak by ktoś miał namiary albo coś wiedział - będę mega wdzięczny !!! )
pzdr Baham!
A obdzwoniłeś wszystkie aukcje na allegro ?
dzwonie, szukam, pytam .... albo chcą sprzedać skrzynie w całości albo dostaje zdjęcia przytartych wodzików ...
Kurde.. Jak chcesz, to moge przedzwonic do serwisu Yamaha niedaleko mnie i spytać :)
pewnie :)
Sprawa ma się tak, że wodzików używanych nie ma, można jedynie zamówić u nich. Trzeba numer ramy, model motocykla oraz który wodzik dokładnie to jest, a najlepiej by uniknąć jakiejś pomyłki, to przyjechać samemu, wtedy gościu wyciąga rysunki i dobiera wodzik o który chodzi. :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Yamaha » WR 426 Baham - przygotowanie do sezonu:)
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 73 zapytań