Odp: wasze filmy na yt a "największy przyjaciel człowieka"
I tak Cię złapią :) bo czytają teraz Twoje posty. A my będziemy sobie jeździć dalej xD
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » wasze filmy na yt a "największy przyjaciel człowieka"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I tak Cię złapią :) bo czytają teraz Twoje posty. A my będziemy sobie jeździć dalej xD
haha w takim razie coś wymyślę :D ,najwyżej zkminię sobie chińską wizytówką xD ,pozytywne forum :D
haha w takim razie coś wymyślę :D ,najwyżej zkminię sobie chińską wizytówką xD ,pozytywne forum :D
pierwszą rzeczą jaką powinieneś zrobić to usunąć swoją błyszczącą rejestrację z pierwszego posta na tym forum :))
bo to już jest Twoja 'wizytówka' ;)
pierwszą rzeczą jaką powinieneś zrobić to usunąć swoją błyszczącą rejestrację z pierwszego posta na tym forum :))
bo to już jest Twoja 'wizytówka' ;)
Haha incognito :D
ożesz w mordę :D tak to dawno było ,że kompletnie o tym zapomniałem :) dzięki wielkie :D
teraz chyba musisz założyć nowe konto na supermoto.pl i kupić nowy motocykl heheh :D
teraz chyba musisz założyć nowe konto na supermoto.pl i kupić nowy motocykl heheh :D
albo przeprowadź się i po kłopocie
mój supermociak już w nowej szacie graficznej także nic mnie nie zaskoczy :D
a za co on ma sprawę w sądzie ? za to że filmik wypuścił ? kto mu udowodni że to on ? jakoś nie wierze w takie historie, chyba że kolega coś jeszcze przeskrobał i ludzie życzliwi zrobili donos...
Hehe nie wiem czy wiesz ale jeśli widać rejestracje to mu każdy udowodni. Bo jeśli motocykl jest na niego zarejestrowany to on za niego odpowiada. I tak samo masz z radarami które robią zdjęcia od tyłu samochodu. Twarzy nie widać ale musisz wskazać osobę która kierowała a jak nie zrobisz lub nie pamiętasz to ty dostajesz mandat :)
I normalnie na podstawie filmu gdzie widać rej mogą ci dać mandat (jak jest to na drodze publicznej) i nikogo to nie interesuje kto tym jechał oni wiedza ze to twój motocykl i ty za niego odpowiadasz :)
nie prawda,możesz wskazac że kierował twój znajomy np. z usa podajesz jego dane i tyle,tobie nic nie zrobią bo wskazałeś kierującego a jego mogą szukać.
nie prawda,możesz wskazac że kierował twój znajomy np. z usa podajesz jego dane i tyle,tobie nic nie zrobią bo wskazałeś kierującego a jego mogą szukać.
Ile ty masz lat?
Jak podam święty mikołaj co mieszka w Laponii to pewnie też mnie ominie kara bo będą go szukać.
Widać ze nie masz zielonego pojęcia. Bo pierwszej lepszej osoby nie możesz wskazać bo oni do niej dotrą i wyjdzie że oszukałeś (bo ona musi sie przyznać) i jeszcze zapłacisz dodatkowe kary. A sprawa trafia do sądu jak nie podasz kierującego a się nie przyznasz i jak ci udowodnią ze to ty to zbieraj pieniądze...
Gdyby to było takie łatwe i banalne to po co robić fotoradary co łapią od tyłu ?
Tu nagłośniona inna sytuacja [url]http://www.idg.pl/news/356412/zamiescil.film.na.youtube.dostal.mandat.i.straci.prawo.jazdy.html[/url]
Źródło: Dziennik Polski
....bez komentarza :)
W tej sytuacji to głupio zrobił ze się przyznał bo poza licznikiem niczego innego nie widać a film mógł pobrać z internetu i wstawić jak większość osób robi. Co nie zmienia faktu ze nawet pokazując sam licznik mogą nam dać mandat :)
Gdyby to było takie łatwe i banalne to po co robić fotoradary co łapią od tyłu ?
Liczą na naiwność ludzi. Masz obowiązek wskazać kierującego, wskazujesz Li Kima z Hong Kongu, wywiązujesz się z ciążącego na tobie obowiązku. Jak nie ma twarzy to jak Ci udowodnią, że to Ty a nie pan Kim? Jak narazie po wskazaniu kolegi z Brazylii mam spokój ze strażą wiejską.
BTW byłem na kursie kasującym 6 pktów (bo mi się kumulacja zbliżała) i tam przemiły komendant naszej regionalnej drogówki powiedział:
-A co ze zdjęciami z tylu?
-Jak to co? Nie znacie nikogo z zagranicy?
Panowie widze ze tam sie rozwija, pytanie z innej beczki, jak sprawa wyglada w nastepujacym przypadku, jade sobie z GoPro przyczepioną do kasku, ktora to nagrala na przyklad jak dawalem na gume, czy policja ma prawo w tym przypadku zarekwirowac kamere, ewentualnie karte i na tej podstawie wyciagnac konsekwencje ? Moze ktoś miał jakieś doświadczenia ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » wasze filmy na yt a "największy przyjaciel człowieka"
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 76 zapytań