Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Czy ktoś coś w ciągu dnia? Jakby coś to ja się wybieram na Bemowo obczaić plac treńinkowy. A o 18 postaram się zjawić ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 436 437 438 439 440 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś coś w ciągu dnia? Jakby coś to ja się wybieram na Bemowo obczaić plac treńinkowy. A o 18 postaram się zjawić ;)
Ja mógłbym podjechać i zbadać bemowo - dojazd. Tylko ja będę wolny ok 17 na mokotowie
Hahah ten kolega to ma tablice idealnie ustawiona do gumowania ;)
@Gałka ja od 12.30h wyciągam moto i muszę podjechać w dwa miejsca, masz
ochotę sie dołączyć to zapraszam;)
Gała nie masz po co byliśmy wczoraj z Figilem - i masakra plac ro renowacji teren to samo :-(((
Dawaj z nami śmigniesz o 18, tadzik poniżej mapka na dzisiaj a na Bemowo polecisz z nami z Mokotowa to się naumisz [url]http://mapa.targeo.pl/Orlen-Wyscigowa-2-Warszawa~4407046/Orlen-Stacja-paliw/adres#[/url]
gałka napisał/a:Czy ktoś coś w ciągu dnia? Jakby coś to ja się wybieram na Bemowo obczaić plac treńinkowy. A o 18 postaram się zjawić ;)
Gała nie masz po co byliśmy wczoraj z Figilem - i masakra plac ro renowacji teren to samo :-(((
Dawaj z nami śmigniesz o 18, tadzik poniżej mapka na dzisiaj a na Bemowo polecisz z nami z Mokotowa to się naumisz [url]http://mapa.targeo.pl/Orlen-Wyscigowa-2-Warszawa~4407046/Orlen-Stacja-paliw/adres#[/url]
No to 18sta :)
Gdzie jest gościu co miota nim jak szatan? ;-)
P.S Jak jutro nie będzie padać latamy ok 18,,, i wolne o roboty proszę sobie zrobić - relakssssss
Nakurwia ktoś dziś coś po mieście?
ja od 14.30h jezdze.
Turla się kotś ok 18 (tak na godzinkę teren, stunt, stopiieeeee) jak nie będzie padać to na Orlenie Wyścigi
Lista:
Figiel
hermes
Kto mi pożyczy sprzęt? :D
Turla się kotś ok 18 (tak na godzinkę teren, stunt, stopiieeeee) jak nie będzie padać to na Orlenie Wyścigi
Lista:
Figiel
hermes
Jak nie bedzie padać i poczekacie chwile (18:15?) to będę. Daj znać Hermes.
Kto mi pożyczy sprzęt? :D
A mówiłem jedz do Poznania
Jak nie bedzie padać i poczekacie chwile (18:15?) to będę. Daj znać Hermes.
OK no problemo, żartowałęm z tym stuntem będize bardziej teren ;-)
a po samym asfalcie latacie? ewentualnie jakieś utwardzone szutry
a po samym asfalcie latacie? ewentualnie jakieś utwardzone szutry
Wpadaj najwyżej ubrudzisz trochę moto jak w Magdalence
Strony Poprzednia 1 … 436 437 438 439 440 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.116 sekund, wykonano 47 zapytań