Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ja 50/50.
Jakie plany co do trasy, miasto czy teren czy co :P ?
GSXR 1100
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 435 436 437 438 439 … 566 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja 50/50.
Jakie plany co do trasy, miasto czy teren czy co :P ?
żadna tam 10 prędzej około 12:00 (jak nie będzie padać), ja tam mogę byle gdzie, teren lekki jakieś szutry ewentualnie, jak ktoś chce treńk mały sobie wykonać w terenie to możemy w stronę góry kalw czy suchego lasu czy na białą
[url]http://pogoda.wp.pl/#pogoda,20130505,cid,43116[/url]
panowie- nie pierdolimy tylko walimy na 12stą na Bankowy :)
Moge wam pokazac druga miejscowke terenowa u mnie na dzielni, to juz ustalimy jak bedziemy jechac.
hallo to umówimy się konkretnie czy tak będziemy pierdolić jak dzieci w przedszkolu - a więc proponuję 11:00 bo dobra pora na niedzielne spotkanie po stodołą, potem lecimy na zwiedzanie dzielni GABA i nowej miejscówki po czym wracamy na 12;00 do Brzoziera Banku i lecimy z nim (niech przez noc obmyśli i uatrakcyjni trasę) i nie mówię tu o Barach ani Plażach i kąpielach...chociaż jak ma wpaść Bartek to wiadomo że teren ;-)
A więc tak ranne ptaszki 11;00 Pod Stodołą (podaję adres dla zamiejscowych jak jeszcze tu są Stefana Batorego 10)
Śpiochy dobijają na 12:00 Bankowy
Jak dla mnie bankowy w samo poludnie jest ok. Godzina malo czasu zeby obrocic do mnie i spowrotem, a moze z Bankowej ekipy tez kaskaderzy chca luknac fajny kawalek terenu.
Ew. jak sie wyrobicie do mnie wczesniej to ja bede gotowy, bo jechac pod stodole po to zeby wrocic na 10 minut to mi sie nie chce :P
Jak dla mnie bankowy w samo poludnie jest ok. Godzina malo czasu zeby obrocic do mnie i spowrotem, a moze z Bankowej ekipy tez kaskaderzy chca luknac fajny kawalek terenu.
Ew. jak sie wyrobicie do mnie wczesniej to ja bede gotowy, bo jechac pod stodole po to zeby wrocic na 10 minut to mi sie nie chce :P
W takim razie będę u ciebie 11:10 :-)
A ja gdzie będę?
Nie siac fermentu i nie dzielic ustawek:)
12.00 bankowy:)
No i co spozniacze i pijacy ;)? Siedzimy z figlem i gnijemy.
No i co spozniacze i pijacy ;)? Siedzimy z figlem i gnijemy.
Nie no chłopaki nie chcieliśmy wam przeszkadzać z tym kontenerkiem ;-) ale miejski monitoring widzi wszystko
P.S> Przepraszam za spóznienie
Latamy jutro ok 18:00 kierunek Góra Kalwaria albo inny teren może Suchy Las trochę bliżej
uff, dziś to było endurance tourist (12-18 w siodle z przerwami) normalnie aż mnie znużyło
uff, dziś to było endurance tourist (12-18 w siodle z przerwami) normalnie aż mnie znużyło
Przez te twoje zimowe 30min przejażdzki wyszedłeś z wprawy ;-)
Jutro 18:00 start z Orlenu na Wyścigach
P.S. Szkoda że nikt nie uchwycił dzisiejszych trików Starucha ;-)
Hermes: bardzo śmieszne.
:D
Strony Poprzednia 1 … 435 436 437 438 439 … 566 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.138 sekund, wykonano 41 zapytań