Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ja słyszałem jakąś plotę, że ogólnie jest polowanie na motocykle z głośnymi wydechami :) także strzeżcie się!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 434 435 436 437 438 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja słyszałem jakąś plotę, że ogólnie jest polowanie na motocykle z głośnymi wydechami :) także strzeżcie się!
No ładnie - leciałem w przeciwną stronę - stało moto a właściciel musiał siedzieć w lodówie, przykra sprawa...
edit leciałeś na ustawkę...?
No miałem podbić, ale telepali sie z 40 minut i juz było za późno to zjadłem maca tylko. Ubezpieki nie miałem, tzn. miałem kwit z zeszłego roku, a w PZU (może w innych też) jest tak, że jak masz rok opłacony w całości i nie wymówisz to z urzędu przedłużają na następny, musisz tylko zapłacić w ciągu tego kolejnego roku (+tam jakies odsetki). Ale OC jest świadczone, po prostu nie masz papierka. W końcu gdzieś tam zadzwonili i git.
Chyba polowanie na Drzty sobie zrobili
całą drogę grzecznie jechałem, ale skitrali sie gdzieś przy domaniewskiej i akurat tam poleciałem z gumką
a o to sie nie srali jakoś ;)
Przecie nikt tu takiego nie ma więc twister wrzuć to info na forum ścigaczy i nakedów supermoto to miejski sprzęt - DO MIASTA ;-)
Chyba polowanie na Drzty sobie zrobili
całą drogę grzecznie jechałem, ale skitrali sie gdzieś przy domaniewskiej i akurat tam poleciałem z gumką
Dobrze że z gumką bo bez to choroby się można nabawić
Dobrze że z gumką bo bez to choroby się można nabawić
no fart ;)
To ja juz nie jezdze...
O ktorej jutro zaczynamy :>
retsiwt napisał/a:ja słyszałem jakąś plotę, że ogólnie jest polowanie na motocykle z głośnymi wydechami :) także strzeżcie się!
Przecie nikt tu takiego nie ma więc twister wrzuć to info na forum ścigaczy i nakedów supermoto to miejski sprzęt - DO MIASTA ;-)
Nie no, tak tylko piszę - w razie gdyby ktoś z od nas miał też ścigacza lub nakeda! ;)
O ktorej jutro zaczynamy :>
cały dzień ma padać...
U mnie szukał oznaczeń na wydechu ale, oddał dokumenty i sruu na sygnale, nie zdążyli wytłumaczyć o co chodzi
W moim przypadku to sam sobie mogłem być winien, bo byłem tak zły że mnie zatrzymują, że nerwowo musnąłem manetkę, lekko ale walnęło metr obok niego.
Więc jak się strzela z wydechu do policjanta... a nie tak dawno czytałem artykuł:
[url]http://www.scigacz.pl/Jak,sie,zachowac,podczas,kontroli,policyjnej,20668.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter20130412-Jak-sie-zachowac-podczas-kontroli-policyjnej[/url]
Miałem raczej farta, niech to będzie przestroga, hamujcie się i grzecznie
e tam grzecznie, mi zajechali drogę i z mordą, a jechałem spokojnie i powoli w kierunku domu..
-edit
A to taki mały filmik z toru kartingowego, był nagrany w slowmotion i bez dźwięku, więc z góry przepraszam za muzykę, a jeszcze chyba za mało przyśpieszyłem :)
[url]http://youtu.be/l8NSp3s33Bc[/url]
SUPERMOTO po prostu czuł w moczu co może go spotkać
[url]http://youtu.be/hFz9XMSVTbE[/url]
ps. quwa za nieczytelną tablicę, przecież miałeś tylko w błocie pewnie jak 1/3 moto, prędzej z wydechu dziś ci strzeliło prosto na mnie aż się przestraszyłem od huku
hahahha, piękna sprawa i jaki podkład muzyczny :)
Figiel, skąd bierzesz muzykę i zacznij nagrywać w 16:9 albo podczas konwertowania ustaw odpowiednie pixel ratio!
No w błocie miałem i czepiał się że ma być wygięta pod kątem 70 stopni. To już zapytałem czy ma kątomierz..
Wydech, huk? dziś? ja? niemożliwe :) A wyleciało coś? może zawór
Ktoś się wybiera w tą Niedziele do Podkowy Leśnej na święcenie motocykli? potem można na jakiś terror asfaltowy się wybrać ;)
16-17 może lekko przetoczę koła
16-17 może lekko przetoczę koła
Wyśpij się na jutro rano startujemy - ogień 11;00
Spotykamy się pod Stodołą...
To jak turla się ktoś rano...?????????
ja jutro lecę po motocykl do garażu za Legionowem i tak koło 12stej jestem chętny na latanie...
dla mnie ok tylko nie wiem czy na 10 dam rade, będziemy w kontakcie
Strony Poprzednia 1 … 434 435 436 437 438 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 81 zapytań