Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Majkmen a jak masz zamontowaną?
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Majkmen a jak masz zamontowaną?
Mnie zatrzymali w sobotę na Marszałkowskiej, na wysokości McDonalda zatrzymywali wszystkie motocykle.
Spisali, pogadali, zero mandatu - rutynowa kontrola moto.
Wczoraj za to w Babicach złapał mnie patrol za prędkość ale zakończyło się na pouczeniu.
Ogólnie mam wrażenie, że dużo policji ostatnio...
Koso, no tak 45 stopni.
Od początku sezonu zdążyli mi zabrać już dowód (za brak ważnego przeglądu ;) i wbili 200+2.
W zeszłym sezonie nic, pewnie sezam pusty w mieście stołecznym to i kontrole częstsze.
a nie mogłeś im pokazać jak gumejujesz, wtedy pod dobrym kątem by była
a nie mogłeś im pokazać jak gumejujesz, wtedy pod dobrym kątem by była
Może na czerwonym go łykneli i musiał zrobić stopiii - wtedy też była pod złym kątem ;-)
Koso, no tak 45 stopni.
Od początku sezonu zdążyli mi zabrać już dowód (za brak ważnego przeglądu ;) i wbili 200+2.W zeszłym sezonie nic, pewnie sezam pusty w mieście stołecznym to i kontrole częstsze.
Majki - zatrzymują cię bo sam latasz... jak jedzie terror to za dużo pisania... ;-)
Więc zamiast pitu pitu to rób terror mi tu ;-)
ktoś się rusza dziś ?
Mam informację że sprawdzają głównie czy motocykliści posiadają uprawnienia, okazuje się że na 10 zatrzymanych motocyklistów 6 nie ma uprawnień... Wiem to gdyż jeden z moich klientów pracuje w drogówce i twierdzi że statystyki tego faktu są przerażające.
Ostatnio również miałem kontrolę i Policję interesowało wyłącznie posiadanie przeze mnie prawa jazdy kat. A, w dupie mieli głośność mojego wydechu (może k***a głusi byli) i do tablicy się nie przyczepili. Puścili mnie od po sprawdzeniu dokumentów i spytaniu jaka jest V-max :)
Bo zapierdalać to trzeba umić :)
Nosz quwa, jakby co bede na kolach tak gdzies po 17.30
Nosz quwa, jakby co bede na kolach tak gdzies po 17.30
Ja słyszałem że Gałka miała w tym roku ostro śmigać - ale chyba się przesłyszałem...
P.S. Ja ładuje baterię i porządkuje zaległe sprawy dam znać jak się uporam.
no i co tam dzieciaczki wczoraj taka sraka z frekwencją, zero odzewu, co za gorąco? będzie jeszcze cieplej
Eh, jak ja zrobiłem w piątkowych korkach ponad 150 km po Warszawie i okolicach to potem nie ma poweru na terror...
Jeździmy dzisiaj na motocyklach?
Ta, z pracy na chate ;)
Jeździmy dzisiaj na motocyklach?
Ja startuje od jutra - ale jak wiadmo i jest potrzeba to figiel to 100% pewniak na dziś, jutro i pojutrze i po pojutrze...
Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.133 sekund, wykonano 37 zapytań