Odp: Pokaż swój pojazd
Jak sie dobrze poszuka, to i taniej mozna znalezc ... te bergi to jak biale jednorozce ;)
było: BMW G650 Xmoto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak sie dobrze poszuka, to i taniej mozna znalezc ... te bergi to jak biale jednorozce ;)
Ale pocisk, a może by tak dla odmiany ktoś "pokazał swój pojazd"? :D
Moja Mała już ostatni sezon ze mną :>Zdjęcie z zeszłego roku z wiosny ;)Żeby nie było rękawice z protektorami już są,buty za kostkę i myślę nad nakolannikami ;)
[img ][url=http://imageshack.us/photo/my-images/811/sesjanadt.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url][/img ]
Póki co fota z ogłoszenia. Metr pręta gwintowanego 10mm już zakupione, pół kilo nakrętek i podkładek, metalowe opaski i metr węża zbrojonego do gazu też jest, jeszcze tylko skołować kółka od deskorolki :)
OoWw ! Piękna husqa :)
ten dział działa mi na nerwy tylko ;D
Świetny sprzęt saaawik !!!
Koso ,mamy nadzieję, że i ty w końcu się zmusisz i kupisz coś :)
Czekając na wiosnę ;)
to wężyk założony, ciekawe czy się nie stopi. Szukam jeszcze jakieś kółka od deskorolki
Zostawić 2? czy to nic nie da i zostawić tylko ten zewnętrzny? ;p
A teraz pytanie: jak powinien wyglądać filtr powietrza? bo ten jest na gęsto nasączony czymś bardzo lepkim, pewnie tak ma być?(nie miałem nigdy kontaktu z gąbkami, zawsze kupowałem nowy papierowy :P) trzeba go już czyścić? trzeba jakieś firmowe środki czy da się w czymś tańszym?;p jak i czym potem nasączać?
a wygląda to tak:
chyba zamówię zestaw NoToil
pranko nie zaszkodzi ...
1. Pranie w ciepłej wodzie z proszkiem...
2. pranie w benzynie ...
3. suszenie ....
4. nakładasz parę "plam" (robisz taką biedronkę:) ) oleju do filtrów ( tylko nie w szparju) i do woreczka foliowego i ugniatasz aż olej równomiernie się rozejdzie po filtrze
5. zakładasz na moto :) ( kup sobie +1szt filtra extra , by zawsze jeden był gotowy=wyprany )
wygląda dość dobrze:). Wyjmujesz myjesz w benzynie, albo środkiem, który jest 10 razy droższy od benzyny, a później smarujesz olejem do nasączania filtrów od dirtbajków i wkładasz w to samo miejsce. Jak chcesz latać w terenie, to się przyzwyczaj:)
się zdublowaliśmy z HEMPem
PS kapeć na tył by się przydał:)
A niby czemu nie w spraju ?
Jest to lepsza opcja niż nasączenie całej gąbki bo psikasz tylko z zewnętrznej strony tam gdzie ma się łapać brud .
Co do mycia najlepiej zwykłe szare mydło + ciepła woda , szybkie suszenie suszarką nasaczanie i gotowe
dzięki :)
mydłem tego siuwaxu raczej nie usunę, z rąk musiałem dobrze proszkiem z ludwikiem poszorować ;p
a kapcia mam tylko nie wiem czy podejdzie, bo to 140 ;<
140 nie podejdzie.Ano dlatego nie w sprayu ponieważ jak sam zauważyłeś chroni on filtr przed kurzem i piachem jedynie z zewnętrznej strony, a jak go nasączysz tym specjalnym olejem to fltr wyłapuje na całej swojej grubości wszelkie zapylenie i zatrzymuje w sobie. Ot takie co nieco dla wygodnych czyścioszków
Strony Poprzednia 1 … 115 116 117 118 119 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 60 zapytań