Odp: Pokaż swój pojazd
*
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
*
140 nie podejdzie.Ano dlatego nie w sprayu ponieważ jak sam zauważyłeś chroni on filtr przed kurzem i piachem jedynie z zewnętrznej strony, a jak go nasączysz tym specjalnym olejem to fltr wyłapuje na całej swojej grubości wszelkie zapylenie i zatrzymuje w sobie. Ot takie co nieco dla wygodnych czyścioszków
+1
Jak nie przepuszcza i zatrzymuje się syf na filtrze to wszystko jest ok
ok ..psikaj :)
Z marnego doswiadczenia wiem, ze mycie filtra ukatwia temp. Czyli im bardziej goraca woda z detergentem tym lepiej. Ja uzywam prawie wrzatku... I olej schodzi bez benzyny dosc latwo. Ale rak tak nie umyjesz..
Z tym wrzątkiem nie ma co przesadzać żeby klej nie puścił na gąbce, takie moje doświadczenie z filtrami w 2t.
A ja dorzuce, ze robie z wrzątku, proszku i ...... tabletki do mycia naczyn do zmywarki :D najlepiej z taką czerwoną kulką, rozpuszcza się w wrzątku, aż sie pieni i fajnie żre, dobrze czyści :) może troche drastyczne, ale efekty niezłe. Trzymam w tym filtr dopóki woda nie ostygnie.
Sorry za off.
mozna wiedziec za ile wyrwałes ta huske bo wygląda faktycznie świetnie :)
btw do mycia filra polecam benzynę ekstrakcyjną !!
ZAWA pw. jeszcze troche czasu do sezonu zostalo to trzeba pare rzeczy ogarnac, wiecie czy w naszej strefie klimatycznej sprawdzi sie ten zalecany olej 10w60 ? i czy filtr do niej to nr 154 ? :)
Jeszcze nie do końca, ale gotowy :)
Ja bym tylko okleinę zarzucił :D
Matysek nie ma lipy, wygląda zajebiście - gratulacje!
Dobrze wyszło :D
Jeszcze nie do końca, ale gotowy :)
Zajebisty chłopie :] Gratki
Ja bym tylko okleinę zarzucił :D
Na okleinę właśnie czekam :D Pójdzie na ogon i number plates. Na razie boki zostawię w spokoju
Dzięki wszystkim
Z drugiej strony jest tak:
Jak to waszym zdaniem wygląda, gdy wydech jest schowany?
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 52 zapytań