1,726

Odp: Pokaż swój pojazd

MarkoSM napisał/a:

Powiem tak , czaiłem sie 100% miałem po niego jechac ale kasa w tym tyg, dopiero przyjdzie i dla tego nie jechałem !!!...

Jak narazie na allegro są moto takie ktore mi sie podobaja to są z drugiego konca polski i nie widzi mi sie jechac aby tylko obejrzec.

Też miałem ten problem jak było fajne moto to na wybrzeżu albo gdzieś na mazurach :)
dlatego jak się coś trafia nie daleko trzeba jechać i jak jest ok to brać
od roku oglądałem parę sprzętów i jak się zastanowiłem to już ktoś kupił
prawda jest taka że trzeba się liczyć że zawsze się coś wysra i trzeba będzie dołożyć
na salon mnie nie stać niestety

ktm 640 lc4 sm

1,727 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-02-12 17:48:05)

fistach napisał/a:

kwkm kupil nowego SMC-R i jest to defakto jego pierwsze moto na ktorym sie uczyl gumowac...
to jest motocykl, ktory sluzy do nakurwiania.. czy nowy czy uzywany... jak ma sluzyc do lansu to lepiej plastika kupic i problem z glowy.
Inna sprawa ze ten motocykl jest pancerny... wyjebiesz sie, no to kupisz sobie nowe plastiki, ktore wbrew pozorom nie sa drogie.

Dokładnie tak, to jest 100% sm do napierdalania i od full wyczynów różni go tylko troche kg na + ale mi to w niczym nie przeszkadza. Dlatego niestety ale fistach ja Ci go nie sprzedaje a Ty go juz ode mnie nie kupujesz ;p Koso jak chcesz smc r tylko dla samego posiadania smc i satysfakcji, to odpusc. To jest inna bajka niz 690 sm. Szkoda zebys sie meczyl na sprzecie ktory notorycznie wymusza od jezdzca skrajnie ekstremalych zachowan. Moze faktycznie sm to nie Twoja bajka.

SMCR AKR

1,728

nie latam i raczej nie będe latął tak jak Peka i reszta jego ekipy, bo takie coś mnie nie interesuje.Czasem przelecenie na gumie od swiateł do świateł i polatanie po szutrach, drogach polnych  to w zupełności mi wystarczy.Prędkości rzędu 300 i latanie po asfaltach na razie mnie nie rajcuje na tyle żeby kupić R1.W tej chwili poszukuje Smc/smc R i jeśli do marca nic się nie pojawi to rozważe zakup jakiegoś nakeda.
Kwkm ja nadal czekam na wiadomość - Koso wpadaj, bo mi się znudził lub inny powód ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

1,729

Jak kupowałem fajera leciałem po niego w sobotę rano do Piły 370km na szybko kombinowałem auto ledwo co mi się zmieścił na długość,wogóle nic nie widziałem przez boczną szybę  :)  Po drz miałem blisko 70km i tu już nie wybrzydzałem,cena i model zrobiły swoje(jak często widać Y) reszta to mechanika :)

Koso ja znalazłem sprzęt idealny dla ciebie  :) 
[url]http://otomoto.pl/vespa-gts-300ie-super-scooteria-M3509629.html[/url]
do lansu w sam raz, nowy, i cena ci będzie pasować. A jak WYDOROŚLEJESZ :) to z czasem zmienisz na coś TRENDI  :)

Sherco st300  Cabestany Replica

1,730

Koso napisał/a:

Kwkm ja nadal czekam na wiadomość - Koso wpadaj, bo mi się znudził lub inny powód ;D

Heh, moze za jakies dwie niedziele palmowe :]

SMCR AKR

1,731

fistach napisał/a:

ale sa jeszcze dostepne nowki z rocznikow 2011 za 8700Euro.

Zaoszczędziłbyś mi szukania i dał jakiś namiar, link, cokolwiek?

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

1,732 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-02-12 18:24:24)

jaras111x napisał/a:

Jak kupowałem fajera leciałem po niego w sobotę rano do Piły 370km na szybko kombinowałem auto ledwo co mi się zmieścił na długość,wogóle nic nie widziałem przez boczną szybę  :)  Po drz miałem blisko 70km i tu już nie wybrzydzałem,cena i model zrobiły swoje(jak często widać Y) reszta to mechanika :)

Koso ja znalazłem sprzęt idealny dla ciebie  :) 
[url]http://otomoto.pl/vespa-gts-300ie-super-scooteria-M3509629.html[/url]
do lansu w sam raz, nowy, i cena ci będzie pasować. A jak WYDOROŚLEJESZ :) to z czasem zmienisz na coś TRENDI  :)

Nie każdy kupuje supermoto z myślą żeby jak najdłużej utrzymać się na tylnim kole ;) Znam jednego który nei lata na gumie chyba wcale ;D a przynajmniej nie widziałem i nie jest to 50 tylko 690 na wypasie.

Koniec tematu, jak ktoś ma jakieś interesujące mnie moto na zbyciu to podsyłajcie na PW ;)

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

1,733

ale się dojebaliście do chłopaka..... przestańcie już pany :D
koso powodzenia w poszukiwaniach :)

wr 250x

www.bikersbook.pl

1,734 Ostatnio edytowany przez raku (2013-02-12 18:27:11)

Koso napisał/a:

Nie każdy kupuje supermoto z myślą żeby jak najdłużej utrzymać się na tylnim kole

To po co kupować supermoto?
Koso utożsamiasz się z tym tematem jak dla mnie.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic22600-ruszyl-moj-blog-fuck-the-system.html[/url]

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

1,735 Ostatnio edytowany przez tadzik (2013-02-12 18:28:23)

obrazek który dojrzewał przez długi czas

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34725807.jpg

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

1,736 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2013-02-12 18:31:05)

A kto mówi o lataniu na gumie??  Ja też nie latam bo nie umie i co z tego :)
tadzik dołożył do pieca :)  a ty raku lepiej oddaj głos na bluzę bo jeszcze wyjdzie jakaś kupka :)

Sherco st300  Cabestany Replica

1,737

tadzik napisał/a:

obrazek który dojrzewał przez długi czas

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34725807.jpg

XD

READY TO >> TERROR

1,738

HAha ;D
Najpierw to musi takowy być!

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

1,739

Czepiliście się chłopa, jeżeli będzie miał ochotę to sobie kupi R1 do hillclimbingu :D.

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

1,740

Magic napisał/a:
fistach napisał/a:

ale sa jeszcze dostepne nowki z rocznikow 2011 za 8700Euro.

Zaoszczędziłbyś mi szukania i dał jakiś namiar, link, cokolwiek?

nie mam linkow, moge ci dac namiar na salon jedynie.

Huska 701 '17