Odp: Pokaż swój pojazd
moje pierwsze sm ;)
Gratki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moje pierwsze sm ;)
Gratki
Tak Koso to ten
Ktoś tu sie czaił na niego z forum chyba.
Od czasu jak szukałem sm to śledziłem forum i tak mi sie przypomina ze przewijał sie w "ciekawych z allegro i ebay,..."
Ja sie czaiłem ... ;d
leblos napisał/a:Tak Koso to ten
Od czasu jak szukałem sm to śledziłem forum i tak mi sie przypomina ze przewijał sie w "ciekawych z allegro i ebay,..."Ja sie czaiłem ... ;d
Ty sie stary czaisz jak jakiś jebany gepard na gazele. Jedziesz, oglądasz i na miejscu oceniasz. Podoba się i jest sprawne to zawijasz do domu z moto i bananem na japie.
MarkoSM napisał/a:leblos napisał/a:Tak Koso to ten
Od czasu jak szukałem sm to śledziłem forum i tak mi sie przypomina ze przewijał sie w "ciekawych z allegro i ebay,..."Ja sie czaiłem ... ;d
Ty sie stary czaisz jak jakiś jebany gepard na gazele. Jedziesz, oglądasz i na miejscu oceniasz. Podoba się i jest sprawne to zawijasz do domu z moto i bananem na japie.
Na kobity też się tak czaicie??? A potem chłopaki w błękitnej ostrydze lądują... ;-)
Więcej nic nie pisze bo jeszcze o dyskryminacje mniejszości mnie posądzą...
P.S> HUśka ładna na którym ogłoszeniu stała ????
Fajna husqa:) te paski na obreczach fajnie wygladaja :)
Powiem tak , czaiłem sie 100% miałem po niego jechac ale kasa w tym tyg, dopiero przyjdzie i dla tego nie jechałem !!!...
Jak narazie na allegro są moto takie ktore mi sie podobaja to są z drugiego konca polski i nie widzi mi sie jechac aby tylko obejrzec.
Tylko ty masz co jechać oglądać przynajmniej, a ja NIC zero
Nawet pasy i inne pierdoły leżą i czekają ;)
No niestety w PL cieżko z 690 SMC R :D ja mam do wyboru jak narazie 2 moto
[url]http://forum.supermoto.pl/topic22631-s-sprzedam-ktm-lc4-640-prestige.html[/url]
[url]http://otomoto.pl/husqvarna-sm-610-supermoto-moto-joker-czwa-M3395292.html[/url]
Koso bo wybredny jesteś. Jest dużo ciekawych moto przy których zawsze można coś zmienić/wymienić/naprawić pod siebie. To że nie jest idealny na aukcji to nie oznacza że nie bd po kilku dniach w garażu.
Jak chcesz idealnego sprzeta to idź do salonu i kołuj jakiś kredyt. Teraz taka pora że jak ktoś trzymał przez zimę fajnego sprzeda to go tuż przed sezonem nie sprzeda. Teraz możesz liczyć albo na cud, albo na "chłyty martekingowe" naszych dzielnych handlarzy, albo poczekasz do połowy sezonu kiedy się ludziom sprzęty znudzą lub wyjdą jakieś sytuacje losowe.
Pozdrawiam
Nie musi byc idealny, ma być zadbany i nie wyglądać jak ten z Amed bike.Na razie jeszcze na latanie nie pora i czekam, a jak nic się nie trafi to wtedy nad nowym się pomyśli i nie jest to kwestia kasy.
Jak pisałem gdzieś nowego za bardzo nie chce, bo wiem że będzie mi go szkoda użytkować zgodnie z przeznaczeniem ;)
To kup se plastika bo już ręce opadają, i będziesz miał z głowy, a nie chcesz się lansić wypicowanym SM którego będziesz się bał na gume postawić bo jeszcze sie coś stanie i tak będziesz preclował na pięknym i błyszczącym SMC R- to brzmi dumnie.
Ja jakbym miał pieniądze to kupiłbym nowy motocykl .
A tak to zamiast mówić , że mi go szkoda byłbym dumny , że to ja go pierwszy raz wstawiłem na koło , zaliczyłem pierwszą glebę itd. :D
Nie musi byc idealny, ma być zadbany i nie wyglądać jak ten z Amed bike.Na razie jeszcze na latanie nie pora i czekam, a jak nic się nie trafi to wtedy nad nowym się pomyśli i nie jest to kwestia kasy.
Jak pisałem gdzieś nowego za bardzo nie chce, bo wiem że będzie mi go szkoda użytkować zgodnie z przeznaczeniem ;)
Nowy za ładny, używany za brzydki xD chyba bedzie sezon bez moto... :D
kwkm kupil nowego SMC-R i jest to defakto jego pierwsze moto na ktorym sie uczyl gumowac...
to jest motocykl, ktory sluzy do nakurwiania.. czy nowy czy uzywany... jak ma sluzyc do lansu to lepiej plastika kupic i problem z glowy.
Inna sprawa ze ten motocykl jest pancerny... wyjebiesz sie, no to kupisz sobie nowe plastiki, ktore wbrew pozorom nie sa drogie.
Jakby u mnie nie byla kwestia kasy w tym momencie, to juz dawno bym kupil nowego FS570 w salonie. Nie produkuja ale sa jeszcze dostepne nowki z rocznikow 2011 za 8700Euro.
Strony Poprzednia 1 … 113 114 115 116 117 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 73 zapytań