Odp: Tor Toruń
No moze ja tez bym sie pisal o ile metysowi wszedl by jeszcze jeden kocór na pake. Blizej łikendu bede dokladnie wiedzial czy uda mi sie wyrwac w ta niedziele. Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No moze ja tez bym sie pisal o ile metysowi wszedl by jeszcze jeden kocór na pake. Blizej łikendu bede dokladnie wiedzial czy uda mi sie wyrwac w ta niedziele. Pozdro
Czy ja dobrze widze ,czy te foty są z kartingowego bliżej moto-areny ?!?
I mnie nie było ,KUuu#$%^#% !!
są z kartingowego:). Bardzo równy, ciasny i techniczny
To wpisujcie się kto w niedzielę jeździ i gdzie? (stary tor "Rally Crosowy" czy też nowy obok moto areny), bo jeżeli chodzi o ten nowy tor to bym musiał wcześniej zadzwonić dopytać się w jakiej cenie była by jazda i czy mielibyśmy tor na cały dzień, zresztą po ostatnim doświadczeniu lepiej zadzwonić wcześniej do gościa od tory Rally crosowego aby nie było tak jak ostatnio że "klamke" pocałowałem :)
Toro - zgadza się to ten nowy tor :)
Trawer własnie obejrzałem fotki, tylko plaster ma światła :D .
Podejrzewam ,że jako świerzak w temacie pewnie bym zwalniał grupę.
Bardzo dobre fotki a ten tor to aż korci.
edit
sprostowanie : dwa katy miały światła
prowizoryczna lista-sorry za pierwszy numer:). Oczywiście ten nowy tor, a jak nie to którykolwiek;P
1.metys
2. plaster
Trawer własnie obejrzałem fotki, tylko plaster ma światła :D .
Podejrzewam ,że jako świerzak w temacie pewnie bym zwalniał grupę.
Bardzo dobre fotki a ten tor to aż korci.
edit
sprostowanie : dwa katy miały światła
to ja też założę światła hehehe, a jaki ma związek posiadanie świateł i szybkość jazdy na torze? chyba że masz na myśli to , że jak ktoś jedzie na światłach to szybciej zapie.... i aby go zobaczyć to na długich jedzie :))), a tak na poważnie to przyjeżdżaj , bo jak zauważyłem to bardzo szybko uczysz się :)
Z kutna będą:
1. Ja
2. Asia (jak jej założę do CRF-y 250 koła supermoto , uzależnione to jest od poprzedzającej nocy :) )
3. Ciechu (jak uda mu się złożyć silnik)
4. Mały (ale tylko po parkingu aby nas nie dublował :) )
koliberek napisał/a:Fotki tor Toruń 22.04
[url]https://profiles.google.com/104522005081019522925/photos[/url]
Może Koliberku przedstawiła byś się chłopakom? :), taki tu zwyczaj :)
Powiem tylko że mam na imię Asia nie jeżdżę w supermoto tylko w crossie ,ale od czasu do czasu będę wrzucać wam wasze fotki ,jak na razie nie są zbyt dobrej jakości bo słaby aparat jak będzie lepszy to i foty będą lepsze pozdro
włączasz elektrownie i wyobrażasz sobie, że śmigasz z prędkością światła
w sensie sprzęty torowe gdzie umiejętności bardzo czesto ida w parze kontra ( zazwyczaj słabsze ) sprzęty drogowe.
w tą niedzielę juz muszę być obowiązkowo
podobno liczy się fantazja i dobra zabawa. Nie oszukujmy się... taki Nicky Hayden po kilku kółkach zdublowałby mistrzów polski.
To nie znaczy, że Ty, czy ja nie możemy się pobawić. Tym bardziej, że poza piernikami i rozgłośnią Toruń oferuje taki fajny obiekt
Dziękuję koliberkowi za fotki i wszystkim, którzy w zeszłą niedzielę bawili się na torze przy motoarenie.
Do zobaczenia.
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 62 zapytań