Odp: Tor Toruń
zgadza się, widać że chłopaki umieją robić fotki :), Plaster Ty masz najwięcej :), a kiedy będzie filmik?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zgadza się, widać że chłopaki umieją robić fotki :), Plaster Ty masz najwięcej :), a kiedy będzie filmik?
No Plaster ma kocur foty to fakt.
Adbiegając od tematu ,dzisiaj zauważyłem że praktycznie nie mam już podeszwy na lewym bucie....
do usunięcia
fotki wypasik :) takie z efektami :) kolorowe:) w ruchu... wypasss!! az chce sie jezdzic !!!!
toro !!! teraz musisz w druga strone pojezdzic i wtedy bedziesz mial dwie podeszwy starte:))))
ktoś sie wybiera w następny weekend ? tj.21/22-04-12 ?
spodobało się :]
Ja jestem gotowy na weekend!
A w środku tygodnia ktoś chętny na latanie po torze ;]
Ja mogę być tylko w niedzielę tj. 22.04, nawet wymyśliłem jak można zmienić tor aby było ciekawiej :)
Mozna w drugą stronę pośmigać :] dam jeszcze znać pod koniec tyga w razie co gdyby coś niespodziewanego mi wyskoczyło np. rekin by noge upier$%ił albo inne takie.
Off the record- cuś wiadomo co z tym filmem ?
W drugą stronę Tobie by pasowało, miałbyś równo dotarte buty :)))))))
Gadałem z M. Rybskim i on mówi ze jak śmiga to w miejscu gdzie my mieliśmy rozstawione moto ciuchy itd stawia słupek i ma dodatkową "agrawke" i tak jeździ na przemian, raz normalne kółko a raz przez agrawke :)
dokładnie to chciałem zaproponować :) i można byłoby zrobić jeszcze jedną "agrawke" przy następnej bramie (czyli między pierwszym a drugim zakrętem jak jedziemy od parkingu
kto chętny na śmiganie w środę ;]
o ktorej w srode?
ja tam od 10 a do której nie wiem zależy od awarii ale do 18 19 coś w tym stylu ;]
chyba że coś wypadnie to wtedy mnie nie będzie
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 55 zapytań