391

Odp: Tor Toruń

zgadza się, widać że chłopaki umieją robić fotki :), Plaster Ty masz najwięcej :), a kiedy będzie filmik?

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

392

No Plaster ma kocur foty to fakt.

Adbiegając od tematu ,dzisiaj zauważyłem że praktycznie nie mam już podeszwy na lewym bucie....

nto

393 Ostatnio edytowany przez trawer (2012-04-12 20:12:10)

do usunięcia

394

fotki wypasik :) takie z efektami :) kolorowe:) w ruchu... wypasss!! az chce sie jezdzic !!!!

toro !!! teraz musisz w druga strone pojezdzic i wtedy bedziesz mial dwie podeszwy starte:))))

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

395

ktoś sie wybiera w  następny weekend ? tj.21/22-04-12 ?

spodobało się :]

nto

396

Ja jestem gotowy na weekend!

397

A w środku tygodnia ktoś chętny na latanie po torze ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

398

Ja mogę być tylko w niedzielę tj. 22.04, nawet wymyśliłem jak można zmienić tor  aby było ciekawiej :)

399

Mozna w drugą stronę pośmigać :] dam jeszcze znać pod koniec tyga w razie co gdyby coś niespodziewanego mi wyskoczyło  np. rekin by noge upier$%ił albo inne takie.

Off the record- cuś wiadomo co z tym filmem ?

nto

400

W drugą stronę  Tobie by pasowało,  miałbyś równo dotarte buty :)))))))

401

Gadałem z M. Rybskim i on mówi ze jak śmiga to w miejscu gdzie my mieliśmy rozstawione moto ciuchy itd stawia słupek i ma dodatkową "agrawke" i tak jeździ na przemian, raz normalne kółko a raz przez agrawke :)

Husqy SMR-R 450

402

dokładnie to chciałem zaproponować :) i można byłoby zrobić jeszcze jedną "agrawke"  przy następnej bramie (czyli między pierwszym a drugim zakrętem jak jedziemy od parkingu

403

kto chętny na śmiganie w środę ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

404

o ktorej w srode?

405 Ostatnio edytowany przez wiśnia84 rm-z (2012-04-17 22:11:27)

ja tam od 10 a do której nie wiem zależy od awarii ale do 18 19 coś w tym stylu ;]
chyba że coś wypadnie to wtedy mnie nie będzie