1,531

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

postaram się być z saperką;]
rozwińcie temat z tym wątkiem opłacania składki (co i jak);]

***427***

1,532

Lubart napisał/a:

postaram się być z saperką;]
rozwińcie temat z tym wątkiem opłacania składki (co i jak);]

Saperka jest za słaba na taką robotę. Szpadel porządny musi być. Jak ktoś ma kilka to niech zabierze. Łopaty też mogą być.

-------------------
hmmmm...

1,533

postaram się przybyć jeśli tylko mój młody następca nie postanowi się wykluć akurat tego dnia :)

DRZ400SM + WR250F + PW80

1,534

nom to ja też będę w takim razie z cementem bo łopat nie mam :(

Suzuki drz 400 SM K6

1,535

Jeśli lekarz nie orzeknie jutro ze mam postawiany kręgosłup i muszę sie oszczędzać to wpadnę pomoc. Jesli z kręgosłupem bedzie zle, to wpadnę poprzeszkadzać;)

1,536

przepraszam, ale niestety nie bede mogl pomoc bo w srode koncze zajecia o 18, a na drugi dzien mam wazne kolokwium na uczelni. jesli bedziecie jescze w inny dzien pracowali na bemowie to chetnie pomoge.
jeszcze raz bardzo przepraszam

1,537 Ostatnio edytowany przez gałka (2012-04-03 11:48:18)

To ja też będę :) Przyjadę samochodem i wezmę coś do picia. Nie mam chyba łopaty :/

DODAM, ŻE ZAPŁACIŁAM JUŻ SKŁADKĘ ZA CAŁY 2012 =D I tylko czekam na pierwszy trening!

:)

1,538 Ostatnio edytowany przez hubert (2012-04-03 15:47:56)

Też bym z chęcią przyjechał z łopatą,i zapłacił składkę lecz środa niestety ni chu mi nie pasuje :(

Edit:
A treningi w poprzednim sezonie nie odbywały się czasem w czwartek? Jest jakaś szansa że teraz też będzie czwartek? Czy tylko 1/6 %? :o

---

Pozdrawiam
Hubert

1,539

Też będę i chętnie pomogę

LC4

1,540

a jak nie opłaciłem składki to też mogę w środę kopać, czy też selekcja mnie nie wpuści?

***427***

1,541

Lubart napisał/a:

a jak nie opłaciłem składki to też mogę w środę kopać, czy też selekcja mnie nie wpuści?

ahhaha kurcze ... ja też a własnie jakie składki będą ? ;> ile za rok ?

Suzuki drz 400 SM K6

1,542

też poproszę czwartki...

100% Supermoto

1,543 Ostatnio edytowany przez sabathius (2012-04-04 09:37:38)

termin z wielu względów jest ustalony na środy, niestety plac nie jest tylko nasz (a to tylko jeden z powodów)

cieszę się, że się deklarujecie na dzisiaj, każda para rąk (i każda łopata) będzie pomocna, byle tylko nie padało
widzimy się w takim razie przed 18

co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)

oczywiście kto nie jest zapisany do AP to najpierw sie musi zapisać, szczegóły przekażę dziś tym którzy będą, a inni niech przejrzą archiwum tego wątku

[url=http://supermoto.scigacz.pl]A ja sobie... [img]http://www.forum.motosports.pl/images/smilies/motorower.gif[/img]  [img]http://sabathius.com/r2r_logom.png[/img] [b] #[color=green]6[/color] [/b] [/url]

1,544

sabathius napisał/a:

termin z wielu względów jest ustalony na środy, niestety plac nie jest tylko nasz (a to tylko jeden z powodów)

Ok, ale ponowię swoje pytanie: czy treningi w poprzednim sezonie nie odbywały się w czwartek?

---

Pozdrawiam
Hubert

1,545

sabathius napisał/a:

co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)

Składka wynosi 90 pln w tym roku :/

A treningi rzeczywiście odbywały się w czwartki. Ja nie narzekam, bo mi pasuje, hihi :P

:)