1,561

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

Panowie, a jak wygląda sytuacja z treningami jak nie jestem członkiem Polskiego? Jestem już w Rzemieślniku i nie mogę zmienić klubu.

wzium?

1,562

sabathius napisał/a:

Lubart, niestety nie byłem w stanie wszystkich poinformować, o 16 lalo jak z cebra,i podjąłem taka decyzje.
Takie umawianie się przez forum ma swoją duża inercje niestety.
Może kiedyś wymyślimy jakiś lepszy sposób,

Sabathius, proponuję ustalić że w dzień kiedy się umawiamy będziesz po prostu do godziny np. 14 wrzucał info czy się spotykamy czy nie. Bo wtedy wiemy kiedy zajrzeć na forum i sprawdzić.

Bo ja także zaglądałem chwilę po 14 i stwierdziłem że skoro nie odwołane to pewnie jest i jakoś dopiero w drodze się dowiedziałem.

Nie będę pisał że ze tydzień jestem bo przecież wiadomo :)

-------------------
hmmmm...

1,563

Sabathius:
tak sobie myślałem nad tym wyskokiem w tereniei tym jak sie co chwila rozlatuje; ostanio słyszałem o "zbrojeniu" piaskowej hopki zrobionym z europalety.
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?
Miałbym jakąś i mógłbym podrzucić.

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

1,564

reklamacje napisał/a:

Sabathius:
tak sobie myślałem nad tym wyskokiem w tereniei tym jak sie co chwila rozlatuje; ostanio słyszałem o "zbrojeniu" piaskowej hopki zrobionym z europalety.
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?

Paleta leży już na bemowie u mnie w piwnicy i czeka na montaż :) Co więcej  - nie jest to zwykła paleta ale Grip-PRO Ultra SM.

-------------------
hmmmm...

1,565

radez napisał/a:
reklamacje napisał/a:

Sabathius:
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?

Paleta leży już na bemowie u mnie w piwnicy i czeka na montaż :) Co więcej  - nie jest to zwykła paleta ale Grip-PRO Ultra SM.

to ja bardzo przepraszam, obiecuje poprawe i nie przynoszenie jakichs tanich jednorazowych badziewi

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

1,566

gałka napisał/a:
Crazy_Russian napisał/a:
Lubart napisał/a:

gdzie tą składkę się opłaca bo ja nie poniemajet.

sabathius napisał/a:

co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)

Składka wynosi 90 pln w tym roku. Członkowie mogą zrobić przelew podając w tytule swoje imię i nazwisko. Naklejkę "2012" można odebrać przy okazji. Można też zapłacić w kasie na miejscu.
Kontakt:
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url]

szukam ochotników którzy będą mogli mnie polecić;]
jestem miły i uczynny;]

***427***

1,567

sabathius napisał/a:

a za kolejny tydzień na inauguracyjny trening.

Biorę grilla i browary :D

SMR 505

1,568 Ostatnio edytowany przez gałka (2012-04-06 10:24:40)

Lubart napisał/a:

szukam ochotników którzy będą mogli mnie polecić;]
jestem miły i uczynny;]

Najlepiej pogadaj z Sabathiusem. Nas, zeszłorocznych uczestników treningów, polecał właśnie nasz wspaniały trener Sabathius oraz równie wspaniały Tomasz Kulik :)

:)

1,569

Jest szansa na powtórkę takiej akcji w tym sezonie? Pokażmy swoje serca :P

CRF 450 R Supermoto
http://www.bikepics.com/members/kcsport/

1,570

Witam.

Jak dotąd jestem kompletym samołukiem w dziedzinie SM. Chciałbym podnieść swoje kwalfikacje i zacząć w większym stopniu ogarniać sprzęta.

Raczej nie będzie ze mnie zawodnik. ( moje miłości muszę finansować sobie sam nie stety)

Czy te treningi na bemowie są organizowane z myślą o doszkalaniu się nawzajem i pod okiem bardziej doświadczonych czy raczej z myślą o zawodnikach i ewentualnych startach w zawodach

Bo jeśli może taki amoator jak ja przyjechać sobie i czegoś się nauczyć to ja mogę nawet z taczką a nie tylko z  łopatą wpaść w tę środę.

PZDR

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

1,571

751abb napisał/a:

Bo jeśli może taki amoator jak ja przyjechać sobie i czegoś się nauczyć to ja mogę nawet z taczką a nie tylko z  łopatą wpaść w tę środę.

Dokładnie w takim celu sa to treningi.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

1,572

751abb napisał/a:

Witam.

Nauczyć się na tych treningach od innych można wiele - potwierdzam bo sam tak się uczę :)

Jak możesz wziąć taczkę to bierz koniecznie - jak ostatnio kopaliśmy to nam jej bardzo brakowało! Szczególnie że chcemy podsypać skoki

-------------------
hmmmm...

1,573

Będę z taczką i łopata. Tylko kompletnie nie wiem gdzie. Przydał by się punkt zborny w łatwym do znalezienia miejscu lub mapka z googla z zaznaczonym miejscem lub chociaż współrzędne z google maps czy cuś.

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

1,574

751abb napisał/a:

Będę z taczką i łopata. Tylko kompletnie nie wiem gdzie. Przydał by się punkt zborny w łatwym do znalezienia miejscu lub mapka z googla z zaznaczonym miejscem lub chociaż współrzędne z google maps czy cuś.

Podpisuję się pod tymi słowami, mieszkam niedaleko i wpadnę pomóc z łopatą.

Wr250X & Tiger XC

1,575 Ostatnio edytowany przez Rbt (2012-04-08 14:22:56)

treningi są tu

[url]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=206766096575197201302.0004bd29e1c203878d650[/url]