Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Panowie, a jak wygląda sytuacja z treningami jak nie jestem członkiem Polskiego? Jestem już w Rzemieślniku i nie mogę zmienić klubu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 103 104 105 106 107 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, a jak wygląda sytuacja z treningami jak nie jestem członkiem Polskiego? Jestem już w Rzemieślniku i nie mogę zmienić klubu.
Lubart, niestety nie byłem w stanie wszystkich poinformować, o 16 lalo jak z cebra,i podjąłem taka decyzje.
Takie umawianie się przez forum ma swoją duża inercje niestety.
Może kiedyś wymyślimy jakiś lepszy sposób,
Sabathius, proponuję ustalić że w dzień kiedy się umawiamy będziesz po prostu do godziny np. 14 wrzucał info czy się spotykamy czy nie. Bo wtedy wiemy kiedy zajrzeć na forum i sprawdzić.
Bo ja także zaglądałem chwilę po 14 i stwierdziłem że skoro nie odwołane to pewnie jest i jakoś dopiero w drodze się dowiedziałem.
Nie będę pisał że ze tydzień jestem bo przecież wiadomo :)
Sabathius:
tak sobie myślałem nad tym wyskokiem w tereniei tym jak sie co chwila rozlatuje; ostanio słyszałem o "zbrojeniu" piaskowej hopki zrobionym z europalety.
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?
Miałbym jakąś i mógłbym podrzucić.
Sabathius:
tak sobie myślałem nad tym wyskokiem w tereniei tym jak sie co chwila rozlatuje; ostanio słyszałem o "zbrojeniu" piaskowej hopki zrobionym z europalety.
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?
Miałbym jakąś i mógłbym podrzucić.
Paleta leży już na bemowie u mnie w piwnicy i czeka na montaż :) Co więcej - nie jest to zwykła paleta ale Grip-PRO Ultra SM.
reklamacje napisał/a:Sabathius:
Zły pomysł czy dobry?
podrzucić palete?
Miałbym jakąś i mógłbym podrzucić.Paleta leży już na bemowie u mnie w piwnicy i czeka na montaż :) Co więcej - nie jest to zwykła paleta ale Grip-PRO Ultra SM.
to ja bardzo przepraszam, obiecuje poprawe i nie przynoszenie jakichs tanich jednorazowych badziewi
Crazy_Russian napisał/a:Lubart napisał/a:gdzie tą składkę się opłaca bo ja nie poniemajet.
sabathius napisał/a:co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)
Składka wynosi 90 pln w tym roku. Członkowie mogą zrobić przelew podając w tytule swoje imię i nazwisko. Naklejkę "2012" można odebrać przy okazji. Można też zapłacić w kasie na miejscu.
Kontakt:
[url]http://www.automobilklubpolski.pl/klub/kontakt.html[/url]
szukam ochotników którzy będą mogli mnie polecić;]
jestem miły i uczynny;]
a za kolejny tydzień na inauguracyjny trening.
Biorę grilla i browary :D
szukam ochotników którzy będą mogli mnie polecić;]
jestem miły i uczynny;]
Najlepiej pogadaj z Sabathiusem. Nas, zeszłorocznych uczestników treningów, polecał właśnie nasz wspaniały trener Sabathius oraz równie wspaniały Tomasz Kulik :)
Jest szansa na powtórkę takiej akcji w tym sezonie? Pokażmy swoje serca :P
Witam.
Jak dotąd jestem kompletym samołukiem w dziedzinie SM. Chciałbym podnieść swoje kwalfikacje i zacząć w większym stopniu ogarniać sprzęta.
Raczej nie będzie ze mnie zawodnik. ( moje miłości muszę finansować sobie sam nie stety)
Czy te treningi na bemowie są organizowane z myślą o doszkalaniu się nawzajem i pod okiem bardziej doświadczonych czy raczej z myślą o zawodnikach i ewentualnych startach w zawodach
Bo jeśli może taki amoator jak ja przyjechać sobie i czegoś się nauczyć to ja mogę nawet z taczką a nie tylko z łopatą wpaść w tę środę.
PZDR
Bo jeśli może taki amoator jak ja przyjechać sobie i czegoś się nauczyć to ja mogę nawet z taczką a nie tylko z łopatą wpaść w tę środę.
Dokładnie w takim celu sa to treningi.
Witam.
Nauczyć się na tych treningach od innych można wiele - potwierdzam bo sam tak się uczę :)
Jak możesz wziąć taczkę to bierz koniecznie - jak ostatnio kopaliśmy to nam jej bardzo brakowało! Szczególnie że chcemy podsypać skoki
Będę z taczką i łopata. Tylko kompletnie nie wiem gdzie. Przydał by się punkt zborny w łatwym do znalezienia miejscu lub mapka z googla z zaznaczonym miejscem lub chociaż współrzędne z google maps czy cuś.
Będę z taczką i łopata. Tylko kompletnie nie wiem gdzie. Przydał by się punkt zborny w łatwym do znalezienia miejscu lub mapka z googla z zaznaczonym miejscem lub chociaż współrzędne z google maps czy cuś.
Podpisuję się pod tymi słowami, mieszkam niedaleko i wpadnę pomóc z łopatą.
treningi są tu
[url]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=206766096575197201302.0004bd29e1c203878d650[/url]
Strony Poprzednia 1 … 103 104 105 106 107 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 60 zapytań