Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
postaram się być z saperką;]
rozwińcie temat z tym wątkiem opłacania składki (co i jak);]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Saperka jest za słaba na taką robotę. Szpadel porządny musi być. Jak ktoś ma kilka to niech zabierze. Łopaty też mogą być.
postaram się przybyć jeśli tylko mój młody następca nie postanowi się wykluć akurat tego dnia :)
nom to ja też będę w takim razie z cementem bo łopat nie mam :(
Jeśli lekarz nie orzeknie jutro ze mam postawiany kręgosłup i muszę sie oszczędzać to wpadnę pomoc. Jesli z kręgosłupem bedzie zle, to wpadnę poprzeszkadzać;)
przepraszam, ale niestety nie bede mogl pomoc bo w srode koncze zajecia o 18, a na drugi dzien mam wazne kolokwium na uczelni. jesli bedziecie jescze w inny dzien pracowali na bemowie to chetnie pomoge.
jeszcze raz bardzo przepraszam
To ja też będę :) Przyjadę samochodem i wezmę coś do picia. Nie mam chyba łopaty :/
DODAM, ŻE ZAPŁACIŁAM JUŻ SKŁADKĘ ZA CAŁY 2012 =D I tylko czekam na pierwszy trening!
Też bym z chęcią przyjechał z łopatą,i zapłacił składkę lecz środa niestety ni chu mi nie pasuje :(
Edit:
A treningi w poprzednim sezonie nie odbywały się czasem w czwartek? Jest jakaś szansa że teraz też będzie czwartek? Czy tylko 1/6 %? :o
Też będę i chętnie pomogę
a jak nie opłaciłem składki to też mogę w środę kopać, czy też selekcja mnie nie wpuści?
a jak nie opłaciłem składki to też mogę w środę kopać, czy też selekcja mnie nie wpuści?
ahhaha kurcze ... ja też a własnie jakie składki będą ? ;> ile za rok ?
też poproszę czwartki...
termin z wielu względów jest ustalony na środy, niestety plac nie jest tylko nasz (a to tylko jeden z powodów)
cieszę się, że się deklarujecie na dzisiaj, każda para rąk (i każda łopata) będzie pomocna, byle tylko nie padało
widzimy się w takim razie przed 18
co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)
oczywiście kto nie jest zapisany do AP to najpierw sie musi zapisać, szczegóły przekażę dziś tym którzy będą, a inni niech przejrzą archiwum tego wątku
termin z wielu względów jest ustalony na środy, niestety plac nie jest tylko nasz (a to tylko jeden z powodów)
Ok, ale ponowię swoje pytanie: czy treningi w poprzednim sezonie nie odbywały się w czwartek?
co do składki wynosi ona prawdopodobnie (sam jeszcze nie zapłaciłem ;) ) 80zł, wpłaca się ją w siedzibie klubu (pańska 18) lub przelewem jak sie tak dogada z panią w kasie (telefonicznie)
Składka wynosi 90 pln w tym roku :/
A treningi rzeczywiście odbywały się w czwartki. Ja nie narzekam, bo mi pasuje, hihi :P
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 59 zapytań