Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Ja chetnie moge na szopienice podjechac. Tylko kurde pizdzi mega :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja chetnie moge na szopienice podjechac. Tylko kurde pizdzi mega :D
Ani mi nie gadajcie.. Przelatałem przez weekend i dzisiaj mówić nie umiem, takie choróbsko mnie chwyciło :/
A kominiary pod kask zakładacie?;D bo ja w sobote ponad 100km zrobiłem z prędkością zbliżonej do maksymalnej i jestem zdrów .
Właśnie dopiero zabieram się za zakup kominiary :D Mądry polak po szkodzie..
Ja bez kominiary ale to dlatego ze zapomnialem wziac z domu. Bedzie ktos dzisiaj na szopienicach w katowicach ?
o ktorej?
Wiesz co nie wiem dokladnie. Mysle ze jakas 16-17 moze. A Tobie ktora pasi ? Jaca mysmy raz latali juz w tamtym sezonie nie wiem czy pamietasz :)
Jasne ze pamietam :) Zastanawiało mnie gdzie się straciłeś. Obraziłeś się czy co :P U mnie w tych godzinach kiepsko. Ja teraz idę na godzinkę śmignąć.
No wlasnie nie obrazilem sie :) poprostu mlodziencza idiotyczna moja glupota zawiozla mnie do utraty prawa jazdy na 6 miesiecy i nie moglem jezdzic bo nie chcielem ryzykowac bez prawka ;/ To byl najwiekszy blad, ktory popelnilem i plulem sobie w twarz jak bylo 30 stopni na dworze a ja musialem isc na busa albo rowerem smigac ;/ ale na szczescie ten sezon bede smigac caly czas. A o ktorej Ci pasuje? W sumie chodzi o to ze po 18 sie juz ciemno robi :D
Ja właśnie wróciłem, współczuję i nie wnikam :] Mogłeś dać znać, coś byśmy pokombinowali z tym prawkiem ;) Rok temu nowe osoby, które do nas dołączały jakoś później traciły ochotę na śmiganie... Teren za trudny czy co :P
Dzisiaj mogłem pozwolić sobie tylko na chwilkę bo wieczorem mam plany niestety. Dobra rada - grube rękawiczki, przerwy co jakiś czas i najlepiej gorąca herbata na stacji benzynowej. Ja właśnie powoli zyskuje kontakt z palcami hehe
No ja dzisiaj chyba kalesony zakladam :D po obiedzie sie przejade na szopienice obczaic jedzie ktos ?:) Plan na ten sezon to nauczyc sie porządnej gumy bo narazie to kalectwo a nie jazda:D Apropos terenu to moj duke chyba sie nie nadaje :(
Ja dzisiaj też śmigałem - z palcami git (handbary pomagają :P ), za to muszę zainwestować w kominiarkę bo po karku i głowie ciągnie bez litości. Jestem aktualnie na urlopie, więc jakby ktoś z okolicy chciał pośmigać, to jestem za;]
zazdroszczę Wam że macie taką ekipę którą mało obchodzi pogoda ;)
wojtecki, zawsze możesz się przeprowadzić :D
Przejechalem dzisiaj 20km i dochodze do wniosku jest 0 stopni to nie temperatura na moto:D Ogolnie ok tylko zimno w rece i uda:D
Strony Poprzednia 1 … 92 93 94 95 96 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 55 zapytań