Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Ja w sobote tez wyjade z garazu najprawdopodobniej :) jak jade to moj 1 cel to Katowice-Szopienice wiec mozna sie tam ustawic.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja w sobote tez wyjade z garazu najprawdopodobniej :) jak jade to moj 1 cel to Katowice-Szopienice wiec mozna sie tam ustawic.
Są 2 rzeczy - bezludna miejscówka, na której się spotykają stunterzy i ogólnie można polatać na gumie bez stresu, a 200 metrów dalej tor motocrossowy. Dla każdego coś dobrego jednym słowem :)
co w tych szopienicach jest ? tor ?
Chłopaków na Szopienicach nawet mróz i śniegi nie odstraszyły.
to dajcie znaka o ktorej sie tam spotykacie to przynajmniej pooglądam :)
Ja tez w 95% procentach ogladam. Bo u mnie z guma ciezko. Ale przynajmiej spokojnie moge tam trenowac:) wiec co w sobote na Szopienice ?
na wirku sie zmienilo teraz tam powyzej gdzie byl wudang jakies domki buduja:) tor dlugie lata byl wlasnie Wudangu byl czas ze jezdzily tam modele sterowane radiem pozniej gokarty ale ludzie szumieli teraz w cieple weekendy przyjezdzaja goscie od modeli na radio i dwa weekendy w roku sa tam jakies mistrzostwa poza tym na miejscu wlasciciela brak slupki zeby samochodami nie wjezdzac i czasem szklo bo na tych podestach wala w gaz i rzucaja butelkami
tyle
Pocik, na wirku jest tak już od jakiś 2 lat :]
Sobota jak nie będzie padać to proponuję spotkanie na szopkach o około 11:00 a potem można na wirek śmignąć dać ludziom znać, że wiosna idzie i nie ma srania po ścianach.
Byłem ostatnio i asfalt przy -1 kleił się na tyle, że podnóżki poprzycierane :)
Popieram przedmówce :)
to dajcie znaka o ktorej sie tam spotykacie to przynajmniej pooglądam :)
Maciek ty nie jeżdzij oglądać, tylko chopie rychtuj sprzęta, za tydzień w sobota trza ciuloć na Kotlarnia, się trocha umarasić ;)
tomek mi jest tak zimno ze ja sie w ogóle zastanawiam czy mi sie chce autem jezdzic :P
dziś przejazdem byłem oglądać sprzęta :) myśle ze w następny tydzien pojade go kupić.
na nastepny weekend to ja już sie z kumplem umówiłem na latanie :) wiec prawdopodobnie bedziemy sie zdzwaniać :)
Podobno ma padać, mam nadzieję że nie bo zmieniłem zębatkę na nominalną. na tej pizzy też się spoko latało ale max 120 na 6.
No to piękinie, 350 już w Krakowie, tak że spora ekipa się szykuje.
przypadkowo trafiłem na to:
[url]http://www.scigacz.pl/Jak,bardzo,niebezpieczny,jest,offroad,17816.html[/url]
już mi sie odechciało latać ;)
I chyba dupa z soboty.
Strony Poprzednia 1 … 94 95 96 97 98 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 54 zapytań