Odp: Supermoto Terror - Śląsk
No jak bedzie śnieg na dworze to raczej nie polatamy :( Chyba ze jakis cud bedzie i nagle 10 stopni :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No jak bedzie śnieg na dworze to raczej nie polatamy :( Chyba ze jakis cud bedzie i nagle 10 stopni :D
Od poniedziałku miało być już po 15 st, ale jakoś się nie zapowiada..
pogodę na sobotę podają cały czas 8 i sucho [url]http://www.twojapogoda.pl/[/url] oby się sprawdziło
Oby. A zakladajac ze tak bedzie to gdzie wkoncu i o ktorej sie ustawiamy? na tych Szopienicach o 11 ?
Oby. A zakladajac ze tak bedzie to gdzie wkoncu i o ktorej sie ustawiamy? na tych Szopienicach o 11 ?
Tak, ja ciągle przystaje przy 11:00 na szopkach. Macie do siebie numery?
To co za godzine na Szopkach ?:D Ja mam tylko numer do Ciebie:)
Ja jestem z czewy za daleko na ta pogodę, pisze się ale innym razem (cieplejszym)
No nic no, gorąca herbata i jedziemy :)
Dzięki za spotkanie :)
Weekend, podobno ma być super pogoda. Ja mogę latać od godz. 15:00 . Jakie propozycje?? Moja oferta następująca: nie miałem okazji zobaczyć WRki Danikena więc robimy nalot na Tarnowskie Góry :) Danikenowski pokaże nam fajną prostą, pobawimy się trochę, pośmigamy po okolicy i git.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/402/42594210150738711240429.jpg/][/url]
Myśle, że można się gdzieś spiknąć i się wreszcie zapoznać :) Jedyny ten minus, że muszę kupić nowa kurtke, ale najpierw trzeba sprzedać starą.. Ale myśle, że jak będzie taka temperaturka to w bluzie będzie całkiem OK.
Dzięki za spotkanie :)
Weekend, podobno ma być super pogoda. Ja mogę latać od godz. 15:00 . Jakie propozycje?? Moja oferta następująca: nie miałem okazji zobaczyć WRki Danikena więc robimy nalot na Tarnowskie Góry :) Danikenowski pokaże nam fajną prostą, pobawimy się trochę, pośmigamy po okolicy i git.
Jak się wyrobie z poskładaniem wszystkiego to też się pisze :)
Lagi już mam spowrotem, olej i uszczelniacze wymienione :)
Na dniach będę miał reszte gratów, zostaje to wszystko ładnie poskładać i ogień!
Zapraszam jak najbardziej :) Kilka fajnych miejscówek tutaj mam + sporo lekkiego terenu ;p
Proponował bym w takim razie piątek albo niedzielę ponieważ w sobotę byłbym dostępny max do 16stej. Chyba, że chcecie o wcześniejszej godzinie polatać. Jakby co to w piątek i niedzielę jestem od rana do wieczora cały wasz :D
Mi raczej też piątek bądź niedziela pasuje najbardziej. Peka, sprężaj się :)
Tez się pisze. Jaca powiedz mi czy znajde jakies typowe supermoto w cenie mojego duka ?
Zależy na ile wyceniasz Kata. 9000 - 10 000 zł.?? Daniken wyrwał w podobnych pieniądzach zajebistą WR 426. Za ok. 12 000 - 15 000 jesteś w stanie powybierać sporo. CRFki, WRki, EXCki itp.
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.104 sekund, wykonano 48 zapytań