Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Lata ktos w niedziele ? :)
ofkors
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lata ktos w niedziele ? :)
ofkors
Pewnie, że latamy w niedzielę :) Zapraszam do Tarnowskich Gór ;)
Proponowałbym spotkać się tak ok 15,00 na parkingu przy Tesco. (dane do google maps 50.454089,18.832794 ). Jest to obok obwodnicy więc nikomu nie powinno sprawić większych kłopotów by tam trafić :) Obok są dwie tanksztele. Do wyboru do koloru :)
abc
Bedzie ktos z Katowic jechal ? To bym sie podpial :) Ja znam tylko drodze do Tarnowskich na Aqua park albo te centrum handlowe Gwarek.
grucha, to tak jak ja. Ja będę leciał z Katowic i też w TG wiem gdzie jest aqua park :D
jak tos ma blozej do pszczyny to mozna sie ustawic ja tez moge podjechac
Olaff to na ktora i gdzie sie ustawiamy ? I wogole na ktora w tych Tarnowskich ?:)
Ja powiem tak, w niedzielę kończę o 14:00. przed 15:00 mogę być na miejscu. Od razu z roboty pojadę.
formula, mogę zaproponować spotkanie u mnie w robocie. Zabrze/Makoszowy i pojedziemy razem...
Dzisiaj ktoś lata?
Olaff to na ktora i gdzie sie ustawiamy ? I wogole na ktora w tych Tarnowskich ?:)
Jak się wyrobie to też lecę gdzie się w Katoskach umawiacie
Super! Zapowiada się pozytywnie! Moto już jest na kołach, dzisiaj postaram się wszystko skończyć :)
Ja jadę przez Toszek, a potem terenem do TG. Jak ktoś z tamtych okolic to dawać znać.
Sezon zapowiada się dobrze, mam nadzieje, że wszyscy będą.
Ja wyjadę sobie szybciej, koło 13 i na spokojnie dołącze do Danikena, a potem was znajdziemy.
Po drodze mam pare skrzynek to jak czas pozwoli to poszukam :D
[url]http://www.geocaching.pl/map.php[/url]
No dajcie jakąś miejscówke i się ustawimy.
Ci którzy z Katowic chca jechac do mozemy sie pod spodkiem ustawic :)
O ktorej?
No nie wiem na ktora się umawiamy w Tarnowskich tak zeby kazdemu pasowalo :)
Super! Zapowiada się pozytywnie! Moto już jest na kołach, dzisiaj postaram się wszystko skończyć :)
Ja jadę przez Toszek, a potem terenem do TG. Jak ktoś z tamtych okolic to dawać znać.
Sezon zapowiada się dobrze, mam nadzieje, że wszyscy będą.
Ja wyjadę sobie szybciej, koło 13 i na spokojnie dołącze do Danikena, a potem was znajdziemy.Po drodze mam pare skrzynek to jak czas pozwoli to poszukam :D
[url]http://www.geocaching.pl/map.php[/url]
Jak z Toszka do TG lecisz terenem to się podłanczam, we dwoje rażniej ;)
O której i gdzie w Toszku mam się stawić.
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 54 zapytań