Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Proponowałbym W TG się spotkać koło 14stej. Polatamy trochę w bliższych rejonach a potem złapiemy Jacę i resztę :D
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proponowałbym W TG się spotkać koło 14stej. Polatamy trochę w bliższych rejonach a potem złapiemy Jacę i resztę :D
k***a.. Najprawdopodobniej nie pojadę, bo koło zdjęte, wulkanizacje zamykają za 10 min, a ja nie mam transportu z kołem i nową gumą... Miałem przywieźć dzisiaj koło i odebrać jutro i dupa. Podrzuce koło jutro z samego rana i zobaczymy, może jeszcze jutro je odbiore.
Yo
Jurto o 15 lata ktoś, my lokalnie latamy jak co to do Katoskow możemy podlecieć.
Peka napisał/a:Super! Zapowiada się pozytywnie! Moto już jest na kołach, dzisiaj postaram się wszystko skończyć :)
Ja jadę przez Toszek, a potem terenem do TG. Jak ktoś z tamtych okolic to dawać znać.
Sezon zapowiada się dobrze, mam nadzieje, że wszyscy będą.
Ja wyjadę sobie szybciej, koło 13 i na spokojnie dołącze do Danikena, a potem was znajdziemy.Po drodze mam pare skrzynek to jak czas pozwoli to poszukam :D
[url]http://www.geocaching.pl/map.php[/url]Jak z Toszka do TG lecisz terenem to się podłanczam, we dwoje rażniej ;)
O której i gdzie w Toszku mam się stawić.
Fajnie :) Koło 13.40 gdzieś w centrum w Toszku, zadzwonię Ci jak będę wyjeżdżał, ok?
I co ? Pojeździli? A na mnie to nie poczekacie co? ;P Ale pogode mieliście mega także macie banany na mordach co ;) ?
Do potem do mnie z Toszka zadzwońcie :D To się w okolicach Miedar/Wilkowic spotkamy :)
No pogoda dzisiaj cudna to fakt, jeździ się ekstra ;D A weekend ma być jeszcze lepszy :D
Peka terenem to z 1,5 h będziemy do Tg jechać, może trochę wcześniej , tak koło 13, co myślisz ?
tigerman, Ja chetnie polatam, tylko o ktorej i gdzie dokladnie w tych Katowicach? :) Dodam ze jestem poczatkujacym kierowca supermoto wiec raczej spokojne latanie.
tigerman, Ja chetnie polatam, tylko o ktorej i gdzie dokladnie w tych Katowicach? :) Dodam ze jestem poczatkujacym kierowca supermoto wiec raczej spokojne latanie.
My tak o 15 ruszamy, mozemy sie styknac ok 15 30 pod spodkem albo parking ikea
Peka terenem to z 1,5 h będziemy do Tg jechać, może trochę wcześniej , tak koło 13, co myślisz ?
Nie no, tak długo to chyba nie będzie :D o 12 mam obiad, zjem i mode jechać, mam koło 40km do Toszka
a terenem myślałem ta trasa: [url]http://g.co/maps/rs49q[/url]
chyba, że znasz okolice i masz fajniejszą trasę :)
Ok, grucha i tigerman będą ok 16:00 na miejscu, Peka i Kowalski Będą około 20:00 jadąc terenem, Tomaszewski powinien być przy dobrych wiatrach za pół roku jak kupi KrEjZiAsSbIcZ, Olaf na samej feldze powinien być przed Peką i Kowalem (tu można pobawić się w zakłady), Pszczyna ucichła więc nie wiadomo a ja mam dużo ludu w niedzielę na Hotelu i też nie wiem czy dam radę... Zrobię tak żeby to dało się ogarnąć bo nosi mnie jak kota wiosną na ruchanie.
Co do wczorajszego dnia mam wnioski - forma jeszcze nie ta (przyjebałem gościowi w lusterko jak przeciskałem się w korku), ludzie jak byli ślepi tak są jeszcze bardziej Stiwi Łonder, wszędzie dziury i syf zimowy ale to nie powinno przeszkadzać (element zaskoczenia to najlepsza frajda)... Ale oprócz jednego zepchnięcia przez samochód było całkiem FpOsZo...
PS. mamy SETNĄ STRONĘ!!!! :D laski wrzeszczą, chłopcy mdleją! Pijemy !!
yo
grucha napisał/a:tigerman, Ja chetnie polatam, tylko o ktorej i gdzie dokladnie w tych Katowicach? :) Dodam ze jestem poczatkujacym kierowca supermoto wiec raczej spokojne latanie.
My tak o 15 ruszamy, mozemy sie styknac ok 15 30 pod spodkem albo parking ikea
dzisiaj!!! Grucha odezwij się.
czy ktos z forum wyjezdzal wczoraj z olka motocykle w katowicach niebieska yamaha chyba WR supermoto tak ok 17?
mozliwe :]
Tigerman, to co 15.30 pod spodkiem ?
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 54 zapytań