To jest prosta kalkulacja :)
Jeśli dochodzi do sytuacji w której duzi przedstawiciele takich firm jak Honda, czy KTM kalkulują swoją obecność na tej wystawie. Twierdząc że to im się nie kalkuluję... bo z założenia to nie są targi a wyłącznie show.
To znaczy że ceny za stoiska są wysoko skalkulowane.
Patrząc na to z innej strony.
Czy mnogość ciekawych wystawców i duża liczba stoisk nie napędzi większej liczby odwiedzających. (możliwość obniżenia cen biletów)
Nie wiem jaka była frekwencja na tej wystawie (byłem tylko na jednych) nie mam ciśnienia na wykorzystywanie biednych hostess do robienia sobie z nimi fotek (tak na marginesie czasami miny hostess na tych zdjęciach mówią same za siebie) ;)
Materka, nie zaspokoję tu twojej ciekawości dokładnymi cyframi.
Wątpię by organizator w tym roku zmienili strategię i obniżył ceny wynajmu stoisk a wywindował ceny biletów. (bo te się chyba nie zmieniły)
W zeszłym roku byłem na ich stronie i widziałem cennik.
Ale jasne jest, że dla jednego to atrakcja i cena biletu jest przystępna, dla innych znów wysoka (a bo dużo skuterów) .
To moja ocena (to tak jak z ceną benzyny w naszym kraju) jest niska w porównaniu z innymi krajami ale wysoka względem przeciętnych płac.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR