Odp: KTM 690 SMCR vs DUCATI HYPERMOTARD 796
Ten Ducati to fajny sprzęcik, wczoraj byłem w salonie i nawet nie sądziłem że tak mi wpadnie w oko, tylko ta cena 50 tysi prawie...
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » KTM 690 SMCR vs DUCATI HYPERMOTARD 796
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ten Ducati to fajny sprzęcik, wczoraj byłem w salonie i nawet nie sądziłem że tak mi wpadnie w oko, tylko ta cena 50 tysi prawie...
[url]http://otomoto.pl/ducati-inny-hypermotard-796-matt-M2705442.html[/url]
za 37.000 pojdzie - vat ,takze jest w cenie KTMa
Barteksm napisał/a:Nie widze hypermotarda w lesie, na hopie , na schodach, a jeśli tam nie widze motocykla to nie jest on supermoto . Koniec kropka nikt mnie nie przekona !
[url]http://www.motogen.pl/multimedia/rozne/za-kulisami-klip-ducati-hypermotard-796,art118.html[/url]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9epcl_ducati-hypermotard-a-for-adventure_auto[/url]jak widac dusia jest i na schodach i w lesie i w terenie:)))
Wybacz, ale taki teren, to R1 zrobisz bez problemu.
Podoba mi się ten Dukat, ale na SM stanowczo za ciężki.
Podobna sytuacja jest z KTM 990 SMT. Na siłę próbują podciągnąć pod segment, do którego im daleko.
Ja tego mocniejszego 1100 oglądałem coś koło 100KM, no ale może na następny sezon.
Tylko, że z sm to to ma tylko nazwę i prostą kierę, na ulicę to i owszem, ale teren odpada.
hypermotarda ma tyle wspólnego z SM co mój były XT :D
sory, nie mogłem się powstrzymać :D
Widzę, że drążysz tego Ducati.
Jeżeli Twoje "serduszko" mocniej do niego bije, to go po prostu bierz.
Pogodzisz się z jego ograniczeniami i obawiam się, że będziesz z niego zadowolony.
Nie ma motocykla do wszystkiego i każdy ma swoje słabe strony.
Dokladnie, a jak juz pojezdzisz troche DUCATI to i tak bedziesz dalej myslal o SM i kupisz KTM :D
Moze tak byc. musze sie przejechac jednym i drugim . Bo gdy na nich siedze to zdecydowanie ducati, zonie tez sie podoba ducat i tez robi prawko dlatego zawsze moge zostawic go jej:))))
A co do terenu, to nie widzialem na filmach podrzucanych na forum jakiegos extremalnego terenu w waszym wykonaniu, poprostu lesne dukty i szutry. Pewnie na oponach jakie macie nie mozna wjechac i tak w jakies wielkie tereny:)))
Jedyna różnicą jest koszt naprawy po glebie na tych leśnych szutrach ;)
Ja mialem ten sam dylemat w 2006 roku gdy jeszcze jeździłem GSX-R. Testowalem Hypermotarda i Superduka w ten sam dzień. SD byl lepszy pod kazdym względem, jedynie dzwiek 2-1 termi w Ducati i ten design bronił Hypera...
Później przejechałem sie ktm 525 exc kumpla i juz wiedziałem ze jednak chce SM :D
GSX-R został w garażu po zakupie SM i gdy nie wyjechałem nim przez pol roku, tez poszedł do zyda!
Sam skok zawieszeń w HM 165mm-przód, 141mm-tył wskazuje, ze bliżej mu do nakeda czy sporta.
hej,
bylem dzisiaj w salonie KTM i DUCATI ,a ze oba zanajduja sie w jednej hali to mialem okazje porownac sprzety do siebie . Niestety nie jezdzilem z wiadomych wzgledow:)), i mowiac krotko... KTM bije na glowe Ducati. Wydawalo mi sie ,ze ducati jest fajne ale przy Ktm wyglada jak motocykl dla emeryta:))). Kat zdecydowanie bardziej mi pasuje i co najlepsze mojej zonie tez bardziej sie podoba ktm:)) i sama zaczyna myslec nad super moto:)). Takze ze wzgledow praktycznych,ekonomicznych jak i estetycznych zwyciesca zostal KTM 690 SMC R.
pozdrawiam
ps w Norwegi dostepne beda dopiero pod koniec kwietnia bo ponoc wszystkie w europie zeszly na pniu, a w Rapidzie w Poznaniu maja miec na poczatku kwietnia:))
Kup w Poznaniu i na kołach do Norwegii (przez Niemcy, Danię i mostami)!
wlasnie tak chce zrobic :) , tylko czy 600km dam rade w pierwszy dzien na moto:)))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » KTM 690 SMCR vs DUCATI HYPERMOTARD 796
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 74 zapytań