Odp: Tor Toruń
handel organami sprzedaj nerkę będziesz miał kasę na cały sezon
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
handel organami sprzedaj nerkę będziesz miał kasę na cały sezon
ciekawe jak nasz tor bedzie wygladal po zimie? ile nowych dziur ? moze cos nowego dojdzie ? nowy zakret albo co :P
hmm najwazniejsze by nam motocykli doszlo i aby przyjezdzaly razem posmigac... :)
kurde ale nudy -12 stopni...
pozdrawiam chlopaki :) byle do wiosny !
U nas -15 :/ Mam nadzieje ze tor bedzie taki jaki jest, już i tak troche dziur było :) Już sie nie moge doczekać. Powinno być duzo moto bo kilka osób pisało ze bedzie przyjezdzało :)
Tz. Dziur jest wystarczająco juz chyba ;D
Ale jakiś nowy nowy zakręt albo chociaż jakąś sekcje terenową tak jak kiedyś była... odpowiadałoby jak najbardziej ! :D
teren mini jest :) nawet mozna kolko walnac wjezdzajac na niego, a nawet mozna smignac za torem ale tez jako okrazenie i tam tez jest teren - ale do posprzatania, pelno gruzu, kamieni iitd ... dwa razy wjechalem z plastrem, myslalem, ze wysiade choc tego nie chialem :) wolalem jakos asfalt :)
Nie lepiej jechać na tor w czarnowie tam jest taki odcinek terenowy ubity i śmigam na kołach supermoto ;]
A gdzie to jest tak mniej wiecej? Bo znalazłem dopiero pod warszawą :)
Są tam jakieś hopki? Ile sie płaci? Pozdro!
płaci się 20 zł za cały dzień i jest w połowie drogi do Bydgoszczy
Teraz znalazłem :) Mam 60 km wiec pewnie nie raz tam zawitam. Gdzieś za 3 tyg bedzie po remoncie, wiec za 4-5 bedzie po docieraniu i można jechać, a w marcu juz ma być nawet +20 :D
A wiesz może co z tym drugim torem SM w toruniu? Widziałem go ostatnio na yt z lotu ptaka i wygląda lepiej niż ten po którym latałem. Dzieki za pomoc ;]
Ten tor o którym mówisz jest taki ciasny a chyba został sprzedany moto arenie więc nie wiem co dale .
Apropo toru starego to jest świetny dla kogoś kto się ściga 3 rodzaje asfaltu dziury itd... ;]
płaci się 20 zł za cały dzień i jest w połowie drogi do Bydgoszczy
No właśnie przypomniała mi się taka mała historia... akurat byliśmy w galerii coś zjeść po torze i podbił do nas jakiś typek, czy nie jeździmy przypadkiem po naszym torze... :) I tak od słowa do słowa i wspomniał cos o tym w Czarnowie... prywatny, dwie dychy za cały dzień i podobno lepszy niż w Toruniu, lecz nie mogłem go znaleźć...
Wiśnia byłeś na tym torze? zdaj relacje :)
___
edit : Chodzi o ten tor '' motocrossowy '' ? Myślałem,że w tym całym " Czarnowie '' jest jakiś asfalt :(
Tor wyśmienity ubity wyskoki super dla amatorów i tych co lepiej jeżdżą nieraz tam trenowałem
na kołach supermoto;]
można by się zmówić na jakieś spotkanie by pośmigać .
No my (ekipa z inowrocławia) jeszcze za dużo nie skakaliśmy, wiec bedziesz mogł sie pośmiać :D
Ja niestety dopiero za miesiąc :/ Tzn wszystko zalezy od tego jak szybko zregenerują mi cylek :)
Bez dotarcia też pojade, poprostu nie bede cały czas na pełnej k****e jechał :D
Już sie nie moge doczekać jak w końcu zaczniemy latać :)
Ja oczywiscie sie pisze. A jest tam sam teren czy asfalt tez?
teren ale dosyć dobrze ubity ;] da się jeździć supermoto .
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 50 zapytań