Odp: Tor Toruń
no to + 1 do śmiagania na torze :] , btw pomysł ze stronką jak najbardziej trafny !
czas zmienic avatara :) na zoltego !! :)
... a ciekawe na co ja zmienie :P
www.kolportaz-torun.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to + 1 do śmiagania na torze :] , btw pomysł ze stronką jak najbardziej trafny !
wiśnia84 rm-z jak tam przygotowania do zawodow:) ?
kurde, musicie wiecej pizzy zamawiac:) to szybciej nowe moto kupie :)
wsumie to moglby juz snieg popadac :) przynajmniej bym sie nie wkurzal, ze mam pusto w garazu :(
1 dobrze ale nie zdradzam nic na ten temat na razie
2 chyba chłopaki się przejedli pizzy
3 śnieg dopiero za tydzień
co planujesz na 2012 rak bo trzeba by się przygotować
toro napisał/a:no to + 1 do śmiagania na torze :] , btw pomysł ze stronką jak najbardziej trafny !
Niestety jeszcze photo sie nie dorobiłem, koza stoi w garażu schowana pod szmatami i ścierami i czeka na + 8 przynajmniej ;) .
rak napisał/a:toro napisał/a:no to + 1 do śmiagania na torze :] , btw pomysł ze stronką jak najbardziej trafny !
... a ciekawe na co ja zmienie :PNiestety jeszcze photo sie nie dorobiłem, koza stoi w garażu schowana pod szmatami i ścierami i czeka na + 8 przynajmniej ;) .
koza:P umnie to byla "SUKA :P" te +8 to i tak niska temperatura - ja zakonczylem sezon na asfalcie przy plus 11 - opony byly twarde jak kamienie.. oby do wiosny !!
co planujesz na 2012 rak bo trzeba by się przygotować
planujesz.. planujesz... hmmm... teraz to ja musze kombinowac:) a nie planowac :(
mam troszke czasu... i mysle o:
drz wersja y lub e z kwitami lub bez (ale i tak bym jej nie rejestrowal)
a najchetniej to kupic yz, rmz, crf lub inna japonie 450 w sm lub crossie, moze i do remontu .. sam niewiem ...
bedzie gotwka bedzie myslenie :) i problem sie sam rozwiaze:)
[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-z-450-k7-supermoto-sm-i1983034937.html[/url]
polecam świetna maszyna na zawody
[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-z-450-k7-supermoto-sm-i1983034937.html[/url]
polecam świetna maszyna na zawody
znam znam te aukcje... allegro znam ... taka mania ciaglego kontrolowania allagro:) i sprzedazy motocykli...
moze ktos chetny by kupic pizzerie :) wtedy odrazu bym wiele problemow rozwiazal :) w sumie to nawet serio !
nie sprzedawaj pizzerie bo kto ma najlepsze salami z podwójnym serem
Toyo202 sprzedaje swoją yzf 400 na SM i to z kwitami :)
Toyo202 sprzedaje swoją yzf 400 na SM i to z kwitami :)
Ledwo kupił już sprzedaje :D Korcicie mnie tą yz 400 haha ;D ale teraz kasy nie mam. Dopiero na wiosnę :D
nie sprzedawaj pizzerie bo kto ma najlepsze salami z podwójnym serem
hmm za cosa trzeba kupic...
albo podarujecie mi jedna rmz:) albo wypozyczycie :) a wtedy bede mial taki awatar jak ty:) do kazdej pizzy ulotka wilmatu :) bede chodzil w ciuchach wilmat:) obkleje samochod :) reklam reklama :)
kiedys bylem sponsorowany :) jak smigalem na deskorolce to byly czasy ;) szkoda, ze nie jest tak latwo z sm :(
Z supermoto to nikt nie wyżyje a na wyścigach nagrody marne po prostu trzeba to lubić
a z ulotkami dobre ;]
Z supermoto to nikt nie wyżyje a na wyścigach nagrody marne po prostu trzeba to lubić
a z ulotkami dobre ;]
lubic.. kochac !!!!! z tym to nie problem !!!:)
gorzej, ze jak sie czegos pragnie a to cos odjezdza coraz dalej z przyczyn od siebie nie zaleznych ...
kurde trzeba szybko jakos sie dorobic przed wiosna... :)
chlopaki pomysly na szybki interes? podawac !!!!!!!!!!
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 74 zapytań