Odp: Tor Toruń
jak mu wyśle się dobry kawałek to może wmontuje to w filmik
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak mu wyśle się dobry kawałek to może wmontuje to w filmik
hmmm co do naszych filmikow a tego oficjalnego ---- to nasze filmy z torunia sa slabe :( poprostu musimy sie lepiej postarac w nastepnym sezonie :) takie moje zdanie !!:)
fotki z ostatniego latania dodam jutro jak bede w pracy bo zapewne bede sie nudzil :) a filmik jakis tam zmontuje jak bede mial wiecej czasu i wtedy dodam by kazdy mogl zobaczyc jak wyglada na te chwile tor w toruniu.
no wiec po paru godzinach kombinowania powstala galeria z wybranymi fotkami, wybralem najfajniejsze :) jest ich 132 wiec jest co robic ;) a niektore sa zajebiste !!!
teraz do fotografa - dziekuje za fotki !!!
zapraszam do ogladania, jak ktos chetny na zdjecie w wiekszej rozdzielczosci to prosze pisac !
02.10.2011 Tor Toruń - tylko SUPERMOTO ;) !
[url]http://www.pizzeriawiki.pl/gallery3/[/url]
podziekowania dla zawodnikow !!! bylo co ogladac !! oj bylo !!!!!!
super fotki :) :) :)
No fotki naprawde dobre, teraz czekamy na filmik. Mam nadzieje ze w przyszłym sezonie uda nam sie razem polatać w tak fajnym składzie :)
ja mam nadzieje i bede robil wszystko by nasze spotkania byly organizowane i by kazdy przyjezdzal... wtedy naprawde jest fajnie ! jakas moze mini strone zrobic by kazdy wchodzil i czytal co sie dzieje na naszym torunskim torze, z pogoda :) i innymi informacjami wlacznie :) kiedy sie spotykamy, kto ma byc itd, jakie numery nede musial pozbierac i slac smsy z przypominaniem :) macie pomysly pisac ;) trzeba cos wymyslec by byla frekwencja dobra za kazdym razem!
w przyszłym roku na jakieś 50 procent bendą się tam odbywały zawody trzeba bendzie zebrać jakąś ekipe
żeby Toruń pokazał się z dobrej strony supermoto
w przyszłym roku na jakieś 50 procent bendą się tam odbywały zawody trzeba bendzie zebrać jakąś ekipe
żeby Toruń pokazał się z dobrej strony supermoto
z tymi zawodami to ... niewiem... czy nasz tor juz uzyskal licencje?
obawiam sie, ze nie, tym bardziej, jak czytalem regulamin jak ma wygladac tor supermoto to niestety nasz napewno nie spelnia wymogow :(
Wiśnia a co z tymi filmikami z Twojej głowy ;) ?
Wiśnia a co z tymi filmikami z Twojej głowy ;) ?
są u raka
wiśnia84 rm-z napisał/a:w przyszłym roku na jakieś 50 procent bendą się tam odbywały zawody trzeba bendzie zebrać jakąś ekipe
żeby Toruń pokazał się z dobrej strony supermotoz tymi zawodami to ... niewiem... czy nasz tor juz uzyskal licencje?
obawiam sie, ze nie, tym bardziej, jak czytalem regulamin jak ma wygladac tor supermoto to niestety nasz napewno nie spelnia wymogow :(
tor w radomiu 3 tygodnie przed zawodami dostał homologacje
[url]http://www.youtube.com/watch?v=eApox6McMns[/url] a oto i supermoto 2011
no to + 1 do śmiagania na torze :] , btw pomysł ze stronką jak najbardziej trafny !
[url]http://www.youtube.com/watch?v=eApox6McMns[/url] a oto i supermoto 2011
Możesz to udostępnić?
ja nie zwróć się do twórców tego filmu czyli barteksm itd może on wie
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 64 zapytań