Odp: Petycja w sprawie cen paliwa : )
pomijajac ze ta wasza dyskusja nie ma nic na celu bo kazdy zrobi co uwaza za słuszne , to ja znalazlem czesciowo rozwiazanie jak podniesc wydajnosc obnizajac koszta
!
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Petycja w sprawie cen paliwa : )
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pomijajac ze ta wasza dyskusja nie ma nic na celu bo kazdy zrobi co uwaza za słuszne , to ja znalazlem czesciowo rozwiazanie jak podniesc wydajnosc obnizajac koszta
!
Cross to ewidentny przejaw rasizmu ale jest rozwiązanie bardziej skuteczne... ja bym się skupił na dzieciach... przecież pracujące dzieci dźwignęły gospodarkę Chin i zrobiły z niej potęgę ekonomiczną. ;) Worek ryżu na miesiąc, do tego nie myślą, nie mają marzeń i innych zaprzątających ich główki bzdetów...
Cross to ewidentny przejaw rasizmu ale jest rozwiązanie bardziej skuteczne... ja bym się skupił na dzieciach... przecież pracujące dzieci dźwignęły gospodarkę Chin i zrobiły z niej potęgę ekonomiczną. ;)
będziemy zatrudniac murzynskie dzieci ? seba jestes ganialny !
Nie... importowane murzyńskie dzieci to też przejaw rasizmu... trzeba się skupić na tych miejscowych, tych zajmujących przedszkola... wiesz jaki to drenaż budżety, takie utrzymanie żłobków i przedszkoli... Rodzice na macieżyńskich to dodatkowe obciążenie budżetu... to miliardy złotych... wyobraźmy sobie matkę która zamiast pędzić z dzieckiem do przedszkola bierze je do pracy... w różnych warunkach w zależności od miejsca zatrudnienia można wykorzystywać ten potencjał ludzki.
Przecież dźwignęły gospodarkę Chin... do tego przeciętnego Chińczyka nie martwi cena baryłki na światowym rynku... szczyt jego zamożności mierzy się ilością przypadających rowerów na rodzinę ;)
Pracowałem w różnych firmach, małych, dużych, teraz pracuję na małym warsztacie i mam bardzo różnych klientów ( o portfel mi chodzi), doświadczenie pokazało mi jedno: bogaci czy biedni tak samo wszyscy narzekają... A i przestajemy być biedni tak naprawdę ale nadal narzekamy... No chyba że wszystkie te auta i chaty są w kredo to sorry ;)
Byłem 3 dni w pracy i naje**lscie 5 stron. Pie*ole nie czytam .
o Bartek, w końcu znalazłeś pracę, gratujlejszyn :D
murzyńskie dzieci to dobry pomysł :D
A i przestajemy być biedni tak naprawdę ale nadal narzekamy... No chyba że wszystkie te auta i chaty są w kredo to sorry ;)
dodałbym jeszcze motocykle :D 100% racji ;)
będziemy zatrudniac murzynskie dzieci ? seba jestes ganialny !
lepiej mi powiedz co robią dzieci na kombajnach do bawełny ?!
Osobiście rozumiem żebyśmy u siebie nie mieli drugiej Grecji, to zasuwamy na drogie paliwo, podatki i inne wzrosty kosztów które wszystkich nas dotykają. OK, rozumiem zaciskamy pasa!! Ale jak jest chu...o to niech chociaż będzie jednakowo! Niech rząd uszczupli sobie, posłą kosmiczych diety, przywilejów, zredukowac mase zbędnych urzędasów etc.
Bo jak mówie rozumiem że nie raz musi byc chu...o żeby potem było dobrze.
Ale na litośc nie zniose że ja i cała rzesza ciężko tyrających obywateli, będzie się wypruwac z siana, bo ktoś nie zrobił planu ochrony morza bałtyckiego na czas i teraz UE każe nam za każdy dzien zwłoki 600tys pln uiszczac.-Bo ktoś miał głeboko w dupie wziąźc się do roboty.
(przykład jeden z wielu)
Ja zaciskam pasa, płacę zusy srusy i wszytko inne co jest możliwe z pokorą biorę na klatę, a nasi możnowładcy ani myślą sobie uszczuplic.
cross napisał/a:będziemy zatrudniac murzynskie dzieci ? seba jestes ganialny !
lepiej mi powiedz co robią dzieci na kombajnach do bawełny ?!
no wlasnie idac tropem SEBY zatrudniajmy dzieci do operowania kombajnami do bawełny :D
dukeSebo .... koooorwa juz Cie lubie stary ....masz u mnie jedna z moich Finek jak w banku ....
pozdrawiam myslacych ....
taki artykuł w związku z dywagacjami, tylko kwestie informacyjne. Nie żebym popierał albo promował, bo jak widać temat jest grubszy
[url]http://moto.pl/MotoPL/1,88571,10723094,W_kupie_sila__Internauci_bojkotuja_stacje_paliw.html[/url]
Panowie jak czytam wasze rady na rozwiązanie kryzysu to się zastanawiam po co tak często wchodzę na joemonster :D
Nie wchodź tam zbyt często... bo w pewnej chwili możesz stracić kontakt z rzeczywistością i wszystko się wymiesza ;)
Ogranicz te wizyty do powiedzmy max 4 godzin dziennie a wszystko powróci do normy ;)
OK dzięki za radę tylko jeśli jako zamiennik wrzucę "supermoto" obawiam się, że może być jeszcze mocniejsze rycie beretu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Petycja w sprawie cen paliwa : )
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 70 zapytań