Odp: Terror Kraków, okolice ?!
widzę ze niedziela wam pasuje, a czy jakaś konkretniejsza godzina, bo może bym coś wykombinował żeby pojeździć, tylko muszę wiedzieć o ktorej mniej więcej, południe , wieczorem?.
pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
widzę ze niedziela wam pasuje, a czy jakaś konkretniejsza godzina, bo może bym coś wykombinował żeby pojeździć, tylko muszę wiedzieć o ktorej mniej więcej, południe , wieczorem?.
pozdro
siema,
kwkm, nie wiedzialem ze jest jakies SMC 690 w krk !! a chcialem byc pierwszy :P
Narazie jeszcze na DRZ'cie napieram.
masz dużą szasę byc pierwszy, bo ja mam tylko 690 SM, brakuje obsławionego "C" jak kropki na "i" :D
choc moto dla mnie póki co bajka, choc przyznaje że nie miałem okazji dosiadac SMC.
Co do latania, jeśli tylko pogoda dopisze nepewno będe po połuniu napierał po krk
pozdro
Jeśli o mnie chodzi to po południu od ok 15, oby tylko słonko było.. to chyba pobożne życzenie :(
kwkm pusc mi twoj numer kom. na pw, to sie zdzwonimy, dziarski zreszta tez niech zapoda :)
ps. w ktorys czwartek mozemy tez pod BP sie ustawic, obok plastikow :)
Póki co jeszcze 125 ale po 18'stce i zrobieniu "prafka" może dosiądę jakieś większe moto i też bym latał :P
Póki co jeszcze 125 ale po 18'stce i zrobieniu "prafka" może dosiądę jakieś większe moto i też bym latał :P
Każdy na SM miło widziany :)
My tu o spocie a aura na zewnątrz - katastrofa!! :mad:
Jakby ktoś miał chęci to zapraszam [url]http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=102&t=16198.[/url]
No ja jakoś w okolicach marca chce już tutaj mieć sprzęta :)
Także polatamy !
Powiem wam ze bylo zajebiscie :D Bede mial zakwasy w nogach i rekach, ale polecam na przyszlosc wypady :D Do tego rozklekotalem lozyska glowki ramy i musze na szybko wymienic uszczelniacze w lagach XD
Powiem wam ze bylo zajebiscie :D Bede mial zakwasy w nogach i rekach, ale polecam na przyszlosc wypady :D Do tego rozklekotalem lozyska glowki ramy i musze na szybko wymienic uszczelniacze w lagach XD
Tzn rozumiem że byłeś z tą ekipą która startowała z BP w Wieliczce.., gdzie lataliście konkretnie, teren bardziej enduro czy na supermoto też ok ??
Taki 50/50, asfalt/teren, bylismy na torze enduro, przejazdy przez lasy, przez zwirownie, waskimi uliczkami no i jakbym mogl zapomniec, kolega na xt660 przejechal kure XD Dokladna trase masz pokazana na grupie poludnie :)
ej no to nastepnym razem z kwkm tez wbijamy :)
Bylo by milo :) Bylo nas 5ciu i fajnie by bylo zeby ekipa sie rozrastala :)
Siema. Given, nie ma wrzuconej mapy z trasy, bo nie da się jej wyznaczyć na Gmaps:D a nikt nie miał rejestratora gps.
fistach, kwkm, na następną niedzielę też chyba coś jest planowane:) Najwięcej info będzie na GP.
Pozdro, pogromca kur:D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 68 zapytań