Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
dawaj Figiel z tym buzerem .... co to takiego ? :) ... nie wieże że to polaczki wymyśliły ....:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dawaj Figiel z tym buzerem .... co to takiego ? :) ... nie wieże że to polaczki wymyśliły ....:)
ze strony sjp.pl
buzer
dopuszczalne w grach
▸ buzer (NOTqs)
środowiskowo, wulgarnie o homoseksualiście
no właśnie mnie zastanawia dlaczego u nas na ochraniacz mówią buzer, może to się wzięło 100 lat temu od jakiejś nazwy własnej tak jak adidas'y ale nigdzie to nie jest napisane
offtop w offtopie.
Co sie stało z kanałem supermoto.pl na youtubie?? Nie umiem na forum znalezc tematu a na YT potraciły sie filmy... Bartek??
Te nowe kategorie miały wejść od stycznia 2013.
A od marca jest nowa manewrówka.
offtop w offtopie.
Co sie stało z kanałem supermoto.pl na youtubie?? Nie umiem na forum znalezc tematu a na YT potraciły sie filmy... Bartek??
ja mam na emailu powiadomienia i jest :o
[url]http://www.youtube.com/user/SUPERMOTOpl[/url]
Przecież jestes widzem :o
i to pierwszym z rzędu :)
Kurde, mam taki kłopot, mianowicie założyłem nowy akcesoryjny wydech z kolektorem do mojego kata i na jeździe próbnej, przysmarzyłem tandetne poliestrowe gacie o kelektor i na polerowanej powierzchni został czarny kleks, twardy jak diabli.
Wiem że mogę to usunąc bez większych problemów fleksem i potem znów wypolerowac, ale czy może macie jakiś prostszy sposób na taką ewentualnośc ??
Kurde, mam taki kłopot, mianowicie założyłem nowy akcesoryjny wydech z kolektorem do mojego kata i na jeździe próbnej, przysmarzyłem tandetne poliestrowe gacie o kelektor i na polerowanej powierzchni został czarny kleks, twardy jak diabli.
Wiem że mogę to usunąc bez większych problemów fleksem i potem znów wypolerowac, ale czy może macie jakiś prostszy sposób na taką ewentualnośc ??
pojezdzij troche, samo odpadnie ;) to samo mialem;)
hm, no faktycznie, może samo się wytopi, thx :)
Kwas acetylosalicylowy. Skąd go wziąc? Weż dwie aspiryny rozpuśc w wodzie. Posmaruj te przpalone gówno i powinno odejśc. Potem wyczyśc tym samym dokładniej. Naprawdę działa...
bartolnii, Twoja metoda mnie zaintrygowała więc nie omieszkam wypróbowac ;)
daniken
- Z tego co mi wiadomo to jadac motocyklem i nie mając zadnej kategoii prawa jazdy dostaje sie 500zł a jasli kierujesz motocykle a masz nawet prawko B dostajesz tylko 300zl poniewaz nie masz danej kategorii, ale ogolnie zasady ruchu znasz bo masz prawo jazdy tylko nie na ten pojazd co tzeba, ale tez na 100% pewien nie jestem.
daniken
- Z tego co mi wiadomo to jadac motocyklem i nie mając zadnej kategoii prawa jazdy dostaje sie 500zł a jasli kierujesz motocykle a masz nawet prawko B dostajesz tylko 300zl poniewaz nie masz danej kategorii, ale ogolnie zasady ruchu znasz bo masz prawo jazdy tylko nie na ten pojazd co tzeba, ale tez na 100% pewien nie jestem.
No nie wiem. Mój znajomy ma B ale bez A to normalnie 6 stów dostał.
Dostaniesz 300zł jak będziesz jechał powiedzmy motocyklem, a posiadasz prawko kategorii B.
A jak to ma sie do tego jeżeli osoba nieletnia powiedzmy ma prawko A1 i zostanie zatrzymana na motocyklu powyżej 125 ?
Mandat + sprawa w sądzie ? O ile się nie mylę ?
Strony Poprzednia 1 … 69 70 71 72 73 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 37 zapytań