Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Panowie ja się pisze na latanie jutro i najchętniej może jakiś wjazd na tor kartingowy ,czy coś :) Z Jacą rozmawiałem po Arenie jest chętny :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie ja się pisze na latanie jutro i najchętniej może jakiś wjazd na tor kartingowy ,czy coś :) Z Jacą rozmawiałem po Arenie jest chętny :P
Trochę się cykam, nie lubię jak mi ktoś siedzi na ogonie, więc wszystkich przepuszczam :) Ostatnie miejsce mam już zaklepane. Ciężko wytrzymać 15 okrążeń po 3 nadgarstki napieprzają max.
Nie wiem, jak kumple wystartują to nie będę mięki też pojadę.
Impreza zajebista i gratulacje dla startujących ;) . Dzięki chłopaki za wspólne latanko. Momentami było szalenie... :P
Ja też dziękuje za latanie dzisiaj i oczywiście zawodnikom :P No to czekamy Jaca na jakieś sensacje kamerkowe :)
Siemanko , jaki mieliście dziś plan latania ( gdzie byliście ) ? bo też trochę latałem i widziałem trochę śladów mociaków więc może podążałem waszym tropem ? hehe niestety na impreze się nie wyrobiłem ale byłem jakoś po 15 jak chłopaki się już zbierali i też delikatnie spróbowałem swoich sił , ale tak jak ktoś wcześniej powiedział kilka okrążeń i łapy wysiadają a gdzie tam jakieś naŚcie....
Haha taa Jaca się w fotoreportera bawił :D No to czekamy na fotki :)
Mój tysięczny post ! :)
Nie było tak żle 7 miejsce wywalczyłem. Adrenalina jest taka że nawet nie zauważałem jak okrążenia leciały.
Pierwszy raz mam odciski od trzymania kiery a uda tak bolą jak by miały pęknać.
Polecam.
siemak pany jedzie ktoś jutro na stary kisielin polatać ?? to chyba juz ostatnie dni dobrej pogody
siemak pany jedzie ktoś jutro na stary kisielin polatać ?? to chyba juz ostatnie dni dobrej pogody
Jak będzie więcej chętnych to chętnie się wybiorę, mam jutro tylko wykłady więc nie ma problemu :D
Są chętni?
No jak nie Panowie jak tak :)
zatem na którą ja postaram się być na 11:00 do 17-stej to i tak sporo jazdy :)
Najlepiej by było się razem zabrać? Macie jakieś opcje? Bo ja nawet haka nie mam w aucie.
Martinez też chętny? Dupa w całości? :D
Wyślijcie mi na pw numery to się odezwę żeby dogadać godzinki i te bajerki :)
Ok, wysłałem.
Mam jutro zadzwonie
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 45 zapytań