Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Panowie mobilizacja ostatnie dni kiedy jeszcze można polatać zbieram ekipe na weekend żeby polatać????
Więc jak wymiękacie ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie mobilizacja ostatnie dni kiedy jeszcze można polatać zbieram ekipe na weekend żeby polatać????
Więc jak wymiękacie ???
Ja chętnie tylko do Gliwic to A4 usnę. ale ja chętnie jak co to wezmę przyczepkie.
siema siema , pobudka !! lata ktoś gdzieś coś dziś ???????????? Wybywam na przelot sprawunkowy po mieście ale po południu chętnie gdzieś z kimś polatam
Polatane ... spoko pogoda a wszyscy macie wyjebane . Będzie padać to będziecie płakać ,że chętnie byście polatali ale lipa za oknem nie ? hehe pozwiedzałem stare miejscówki i zrobiłem ze 20 lapów na arenie , a nawet się pochwale ,że trochę latałem ...no nic może jutro ktoś jeździ ? Napewno będę chciał zaliczyć arenę bo muszę trochę ogarnąć teren i przyzwyczaić nadgarstki do większego zmęczenia bo głównie one wraz z dłońmi padają po ostrzejszym lataniu w ternie pzdr
na torze byles na arenie ?
wczoraj jechalem przez labędy i chyba Cie widzialem ? ! zmierzalem na tor
ja latam jutro, pewnie zaczynamy od toru..
Jutro koło 11 startujemy. arena albo na początku albo na końcu, rano się zobaczy.
ale to gdzie sie spotykamy ? bo moze bedzie z nami jeszcze jeden gościu :)
yo Śląsk jeździ co ?
Pewnie ,że Śląsk jeździ .
Ja będe koło 11 na arenie tak jak mówił tomek więc liczę ,że od niej zaczniecie a co dalej zobaczymy do zoba
mati nie bedzie nas na arenie. Ruszamy po 11 ze stacji shell na Rybnickiej
a gdzie lecicie ? czemu nie arena ?
Ale arenie w Glajwicach, ja gdzieś o 12 wale na Sławków, mała Jura.
Na tor do Czerwionki-Leszczyny.
no i gdzie to się pcha na tych łysych kapciach? jakiś filmik ?
he he pamiętam akcję.
pozdro.
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 54 zapytań