Odp: zlot wrześniowy?
ostatni sprawiedliwy - po lewej :D
Pamiętajcie panowie, moja xrka nie stoi przy czopkach tylko czopki stoją przy xrce! :lol:
a zresztą ktoś musi im (czoperowcom) uświadomić jak wygląda prawdziwy motocykl :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ostatni sprawiedliwy - po lewej :D
Pamiętajcie panowie, moja xrka nie stoi przy czopkach tylko czopki stoją przy xrce! :lol:
a zresztą ktoś musi im (czoperowcom) uświadomić jak wygląda prawdziwy motocykl :D
no Panowie, poraz kolejny moja Hondzia idze pod młotek :) zobaczymy czy znajdą się chętni:) [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1849620421[/url] jeśli możecie to porozsyłajcie to po znajomych :) pozdro
Jak tam Gajos idzie z filmikiem???
Na weekend cos tam mialo byc!!!
filmik - mam pocięte fragmenty, mam muzę, pozostało mi to spiąć do kupy - dziś powinienem mieć finito - jest jedno ale: nie mam w domu neta i korzystam tylko z komórki ale coś wymyślę i jak będzie wersja finalna jakoś to wrzucę :)
3 wieczory spędziłem na przekonwertowaniu filmów od Tommiego bo były w jakimś kodeku którego żadna obróbka graficzna się nie tyczyła :P
Spoko, a więc czekamy z niecierpliwością. Pozdro
Kilka jeśli nie kilkanaście piw, kilka programów do konwertowania filmów walczących z kodekiem Tommiego kamery, zarwane nocki by z tych naszych ujowych ujęć cokolwiek wybrać :P
Efekt jest tutaj panowie :] zaopatrzcie się w paczkę chusteczek i popatrzcie jak to było siedzieć na moto w towarzystwie 13 innych zpaleńców
Enjoy:
[url]http://vimeo.com/29984074[/url]
PS. niestety pod koniec nieco rozjeżdża się audio ;/
HAHA super , dobrze , że udokumenotwaliscie to spotkanie .
Dobra akacja z tym "nawrotem " nie wiem kto to mówił , ale zachował zimną krew ;)
Podobały mi sie schody .
Takie przemyślenia na przyszłość , więcej własnie infrastruktury miejskiej schody , kładki , jakies skoki na podjazdach . NO I PRZEDE WSZYSTKIM ma być offroad wiem , że nie którzy nie lubią jak im przednie koło badź tylnie ucieka , ale offroad to taka wisienka na supermotowym torcie , offroad to cześć SM .
Do zobaczenia w 2012 :)
Elegancko to Gajos poskładałeś szkoda że moja kamerka tak nisko filmowała...
PS Blachy ;/ ogarnijcie je na przyszły sezon
od rana Ci którzy chcieli to zasłaniali Ci którzy nie - jeździli z odsłoniętymi na własne życzenie :)
Bartek byłoby więcej infrastruktury ale Olsztyn nas szybko przegnał :P
a ciekawych akcji jak zwykle było więcej niestety nie zostały uchwycone :/
PS. zimną krew zachowałem nie chwaląc się ja :] ale nie bez powodu jeździ się na codzień SM :P
jemu chodziło o blachy jak na filmiku z sudetów
Widze ze te schody to nie raz i nie dwa atakowaliscie, to sie nie dziwie ze was jacys straznicy teksasu zaczeli ganiac.
powiem wam tak kurwaaaa czemu mnie tam nie było :(
a filmik bardzo mi sie podoba
Widze ze te schody to nie raz i nie dwa atakowaliscie, to sie nie dziwie ze was jacys straznicy teksasu zaczeli ganiac.
Schody atakowaliśmy raz, na filmiku są pocięte ujęcia z kilku kamer ;)
Co nie zmienia faktu, że gonili nas na własne życzenie, bo staliśmy potem kilka minut w miejscu ;p
Filmik super ;) mega klimatyczny i o to chodzi :D Najlepsza scena jest ze strażnikami teksasu :)
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 71 zapytań