Odp: zlot wrześniowy?
oto wpis fabiqa po imprezie :
""""""" siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kurde juz zaczynam normalnie funkcjonowac wiec czas napisac kilka slow
po pierwsze dziekuje BLowalowi za pomoc przy organizacji imprezy :goodjob:
po drugie dziekuje wam wszystkim - uczestnikom, za nakrecanie klimatu imprezowego
po trzecie Moto Diabły z Olsztynka!! - wy to umiecie sie bawić! Bandit75 - podziekuj wszystkim za przybycie bo nawet nie mialem jak z wami sie pozegnac bo gdzies poleglem :P
no i ekipa SuperMoto fajnie ze byliscie z nami i robiliscie te rzeczy z plakatu - zapach spalin ... palonej gumy i takie tam :tanczymy:Organizacyjnie dolozylem wszelkich staran aby wszyscy byli zadowoleni z imprezy, mam nadzieje ze jak ktos nawet zasna pod stolem to sie wyspal :pijany: """"""""
mimo wszystko widać że zazdrościli nam klimatu "motocyklowego" :P
[url]http://www.motobracia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=354:relacja-motobraciowe-zakoczenie-lata-2011&catid=81:imprezy-integracyjne&Itemid=57[/url]
Motocykle wstawiamy do stodoły teraz czy później. Tu pada jednogłośna odpowiedz. :D
Później, bo po piwie lepiej się wstawia!!!! :D
Wszyscy odpalili sprzęty i przejechali grzecznie kilkanaście metrów do stodoły i tam dopiero się zaczęło.
Drzwi w stodole były tak wąskie że kierownica przechodziła na "przekładańca" że pewnie na trzeźwo byśmy tam nie wjechali ;)
A tak wszyscy wjechali i nikt nawet nie trącił kierą. :)
Tak to ja się jeszcze nie bawiłem... to już stało się naszym rytuałem :) 6 sprzętów palących gumy w tym samym czasie.
Ja w tym dymie nawet nie widziałem swojej kierownicy ;)
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR