Odp: Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
super!
szkoda że nie jeździłem później... może wtedy ktoś by uwiecznił moją spektakularną glebę, pfff
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
super!
szkoda że nie jeździłem później... może wtedy ktoś by uwiecznił moją spektakularną glebę, pfff
czyjaś gleba jest ale na końcu filmiku :) ...może twoja :)
To gamoń Bartek i jego gleba ;)
Sebo a ty nie byles moze na Cafe?
No byłem na Cafe i ciągle byłem zagadywany przez miłośników klasyków :cool:
Tak myślałem ze to TY ... fajne to twoje cafe,byłem obok :) swoja podróbą supermoto :)
jeszcze fotki , surówka : [url]http://www.dropmocks.com/mZVNj[/url] - by zobaczyć następne trzeba klikać w "cień foty" z prawej .....
o rany jutro tak rano ta rejestracja :(, a silniki to się chyba bardziej gotowały niż na bemowie
niema opierdalanie sie
Haha hemp nie moge obejrzec filmu bo jestem na skarbki z gór bez neta , ale jesli to moja gleba to dzieki za uwiecznienie , fotografujcie mnie numer 19 juz wiem ze nie wygram haha to moze chociaz fajne zdjecia mi zostaną hahaha , ja sie zaraz ogarniam i po 9 bede
i jak dziś poszło ? ...
Sami się nie pochwalą hehe... wiec ja to zrobię :D
Wszystkich opierdoliła dziewczyna startująca na DRZecie, robiła z nimi co chciała. :)
Ważne że wszyscy wrócili do domu z plecakami, czapeczkami i koszulkami.. misja wykonana. Wiem że będą się tłumaczyć iż przyjechali nie po to by wygrywać a zgarnąć gadzety ;)
Korzystając z okazji i dużej SMowej frekwencji, zrobiliśmy mały terror po mieście... chłopakom z dalekiej prowincji trochę pokazaliśmy stolicę i szerokie ulice... dusili to w sobie ale wiem że byli pod dużym wrażeniem. :D
Dzielnie im dotrzymywałem kroku na Cafe (32 letni motocykl) tak poganiałem aż tradycyjnie skończyło się to pchaniem motocykla... Myślałem że to jakaś awaria, przestawiony zapłon itp. ale nie... to tylko skończyło się paliwo. :D Bo paliwo ma to do siebie że się musi kiedyś skończyć (na moje usprawiedliwienie dodam że nie mam pozycji rezerwa) :)
To tak w dużym skrócie. Jednym słowem weekend udany :)
no to cinko , tiaaa .... na + ze na DRZ
Macie jakieś -filmy ? -foty ? .... mnie dziś nie było .
Hemp fajny film , zdjęc jeszcze nie widziałem , mogłeś podbić do nas ! My żadnych filmów i zdjecnie mamy nikt nie miał do tego głowy . Fajnie , że uwieczniłeś moją glebe . Ta gleba była świetnym przykładem tego jak potrzebne są buty motocyklowe . Gdyby nie moje AXO już bym miał kostke do remontu i to gruntownego , a tak tylko lekko spuchniętea :-)
ale za to jaka kobita [url]http://monikajaworska.com/home.html[/url] z nią przegrać to jak wygrać :)
ja jestem zadowolony z wyniku (7) i w czołówce było parę SMów
Nie, no bez dwóch zdań co do umiejętności dziewczyny nikt tu nie ma ale... ale słowa... kobieta mnie bije, to brzmi zawsze tak samo ;) Niech będzie że po seksistowsku...
P.s. Materka, klasyfikacja ogólna nie pozostawia wątpliwości ;) Gdybym startował sam bym tak mówił "z nią przegrać to tak jak wygrać" :D :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=H5mzTWEUcIE[/url]
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 72 zapytań