Odp: Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
zapisujcie się proszę. W tej chwili jest nas TYLKO 13 osób. MAŁO :)
Ogień z formularzami!!
[url]http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana-rejestracja-wielki-final.html[/url]
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zapisujcie się proszę. W tej chwili jest nas TYLKO 13 osób. MAŁO :)
Ogień z formularzami!!
[url]http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana-rejestracja-wielki-final.html[/url]
Zla wiadomosc. Kozak zrezygnowal.
mogę się zapisać ale nie dam rady się zjawić więc pytanie czy jest sens ??
zapisuj sie. Zawsze to jedna osoba wiecej a nikt Ci glowy nie urwie, ze nie przyjechales.
ok skoro nikt nie rozlicza z tego ilu się zjawi to z moim formularzem 3 powinny dojść :)
Ze względu na ogromne zainteresowanie udzialem w Honda Gymkhana, uczestników na supermoto, postanowiliśmy wyjatkowo w tej edycji dopuścić ten rodzaj pojazdów.
Jednocześnie przypominamy, że motocykle crossowe czy trialowe są w dalszym ciągu wykluczone z Honda Gymkhana.
Załatwiłem :) :) :) :) a właściwie załatwiliśmy !!
W takim razie proponuę w najbliższy czwartek zrobić na Bemowie trening "ala Gymkhana" ( dla zainteresowanych oczywiście....)
cobyśmy wstydu nie przynieśli ;) na M1 w Markach.
W takim razie proponuę w najbliższy czwartek zrobić na Bemowie trening "ala Gymkhana" ( dla zainteresowanych oczywiście....)
cobyśmy wstydu nie przynieśli ;) na M1 w Markach.
To jest bardzo dobry pomysł, bo naprawdę nie jest to łatwa sztuka. W te lawirowanie między słupkami trzeba się wyjeździć.
Jeśli znajdę jakieś luźne środki... to chętni i ja się zjawię ;)
[url]http://motogymkhana.pl/honda-gymkhana/146-motocykle-supermoto-dopuszczone-do-wielkiego-finalu-honda-gymkhana-w-warszawie.html[/url]
hahah boją sie ku*wa :)
No to jeszcze trzeba wytrzaskac po pysku Adama co by mu sie odechcialo wygrac i zgarniamy wszystko :P
Nie wiem czy Jery byłeś już na tych zawodach, czy je oglądałeś. Ale zdziwisz się mocno gdy zobaczysz jak między tymi pachołkami nakurrwiają. My też tam pojechaliśmy haha, haha... objedziemy wszystkich, a w chwili gdy zaczęli jeździć miny nam mocno zrzedły.
Chłopaki napinają się tam ostro ;)
Hehe Seba. Doskonale wiem, ze tak jest. Moje posty nalezy traktowac w kategorii zartow. Doskonale wiem, ze mimo iz to dopiero 4 edycja w naszym kraju , czyli to najlepszy czas na powygrywanie w tej dyscyplinie, bo wszyscy umieja bardzo malo, to bez treningu nic tam nie zwojujesz. Jade tam dla funu, zobaczyc sie z parowami, posmiac sie, moze jakis maly terrorek po wawce. Awans do finalow i zgarniecie plecaka bedzie dla mnie olbrzymim sukcesem :P
Jery dostrzegłem ten uśmieszek na końcu twojej wypowiedzi :) ale wiem że wiele osób tak myśli, a co to takiego pokręcić sobie po placyku kółeczka, każdy leszcze to zrobi. Nic bardziej mylnego ;) O ile jeszcze w samej jeździe nie ma nic trudnego to odnalezienie się na torze hm... to już wyższa szkoła jazdy ;)
Fakt, kusi mnie plecaczek i czapeczka... bo koszulkę już mam :D
codziennie widzę jak ćwiczą pod m1, po parę godzin ... głownie wieczorami jest po 5 - 9 motocykli,,,,
może 9tego.... rozsypać tam gwoździe :) ... SM musi wygrać ! :)
Przede wszystkim żeby była pogoda , boooo jeśli weekend będzie deszczowy lub wszystko będzie wskazywało, że ma być to ja odpadam .
Druga sprawa jest taka od 1 października ide do szkoły i potrzebny mi plecak hahaha ...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 79 zapytań