Odp: Tor Toruń
ja się powoli nakręcam na PP. Zimą przerobię zawieszenie i hamulec i zobaczymy co dalej..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja się powoli nakręcam na PP. Zimą przerobię zawieszenie i hamulec i zobaczymy co dalej..
a mam takie pytanko do tych co śmigają po tym torze:) jakie prędkości maksymalne osiągacie bo chciałbym kiedyś was odwiedzić ale nie wiem czy nie będę za bardzo odstawał:) czy V max 155 wystarczy?
a mam takie pytanko do tych co śmigają po tym torze:) jakie prędkości maksymalne osiągacie bo chciałbym kiedyś was odwiedzić ale nie wiem czy nie będę za bardzo odstawał:) czy V max 155 wystarczy?
wystarczy.
ja pierrrrrrr i mnie nie bylo :(
a w środę to kto będzie przed 16
a Ty kolego na tą środę się piszesz ?
maciey napisał/a:Część zdjęć.
Jak się reszta zrobi, to będzie zaktualizowane w tym albumie
[url]https://picasaweb.google.com/114814357683407799672/110903TorTorun?authkey=Gv1sRgCLS8xpvioauxLw#[/url]ale macie fajny tor Panowie...
aż dziw ze taki obiekt wychował tylko jednego zawodnika w PP :)
fajny fajny :) mozna by go nawet ulepszyc :)
aaaa...
z tego co wiem to w tym sezonie z torunia startowaly w PP 2 osoby a w MP jedna :)
a ten tor to wsumie jest od moze roku, wczesniej tez byl ale parabolika byla zupelnie inna
oto start ZAWODY SUPERMOTO TORUŃ 2006
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4MOViYZNV_w&feature=related[/url]
tez musial byc fajny tor:)
Rak ustawiamy się wstępnie na środowe latAnie? Dwa SM z Lubawy są gotowe :)
pewnie :) ja gotowy :) wczesniej sie umawialem z wisnia84 rm-z :) zawodnik :) bedziecie mieli z kim sie brac:) fajnie jakby plaster220 zrobil motocykl - bedziemy w kontakcie :)
wiśnia84 rm-z napisał/a:ja pierrrrrrr i mnie nie bylo :(
a w środę to kto będzie przed 16a Ty kolego na tą środę się piszesz ?
ja tam bende od 12 do 19 w środe
muta a ty o której będziesz
ja niestety sie nie wyrobie z robota bo czekam na olej do pompy sprzegla bo nigdzie w toruniu nie moglem dostac. ale przyjade popatrzec jak latacie.
muta a ty o której będziesz
bedziemy miedzy 16 a 17.
co do jutra:)
wisnia84 rm-z my sie zdzwonimy :) bo niewiem o ktorej bede mial zmiennika...
platster220, muta my sie spotkamy na torze:)
jak bede wyjezdzal na tor dam znac na forum, pozdr !
jesli chodzi o PP jutro bedzie wisnia na torze, on startuje:) wiec mozna sie duzo dowiedziec :)
no i jak narazie dupa z pogoda... w nocy padalo... w dzien pada przelotnie... czekamy na slonce ... oby...
my sobie dziś odpuścimy ze względu na pogodę. Będziemy w najbliższy słoneczny dziń :)
pamietajcie, ze jak wisnia84 rm-z mowil, na torze jest snieg :P do soboty wlacznie :(
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 66 zapytań