Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Cieżko powiedzieć , nie wiem czy Bartolini na 100% jedzie i czy zmieszcze sie u niego w vw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cieżko powiedzieć , nie wiem czy Bartolini na 100% jedzie i czy zmieszcze sie u niego w vw
Opel astra pierwsza wersja 1997 w gazie, muli ja i tak ale mozna zobaczyc czy da rade, koni ma okolo 60
To bardziej ekonomicznie być już nie może :) To jak dorobić 3 szynę... sama przyczepką to mniej niż 100 kg. więc tragedii nie będzie. Mam taką samą Astrę ale do niej bym musiał zakładać hak.
Swoją drogą pamiętam nie tak zamierzchłe czasy, gdy maluchem ciągało się przyczepkę campingową NIEWIDÓW hihi :D
Od dzisiaj zaczyna mi się urlop. Specjalnie wziąłem, żeby porobić wokół domu, pomóc lepszej połówce i dopieścić maszynę oraz przygotować wszystko na tip top... No i kurde siedzę tak przed kompem, słucham zajebistej muzy i już czuję klimat spotkania...
Oby prognozy się sprawdziły Panowie to wtedy wyjazd będzie jak marzenie...
Mam nadzieję, że tym co mają chwilowe problemy uda się wszystko pozałatwiać bo pisać z wami na forum to nie to samo co pogadać przy piwku i pośmigać razem...
Niestety niepojawie się niezdażyłem złożyc ktm i funduszów zabrakło.
hej...czy ma ktos wolne miejsce zeby zabrac mnie i moje moto? musze wiedziec jak najszybciej, jezeli nie to nie ma szans zebym pojechal, a jak nie pojade to bede mial robote w weekend...fajnie by bylo wiedziec..wiec? przygarnie mnie ktos?
Warszawo ogarniaj przyczepki i wpadajcie! Zostało pare dni wszystko sie da załatwić jak się ma chęci.
Ja juz mam prawi ogarniete auto i przyczepke na 1 moto. Z tego co Seba pisze pozyczy nam przyczepke na 3 moto takze moze byc wymianka, tylko ze nie iwem czy auto mi to uciagnie ale do odwaznych świat nalezy, takze wstepnie mam miejsce na 2 moto jeszcze a przydało by mi sie towarystwo bo tamtej czesci polski nie znam za dobrze. poza tym przydał by sie takze jeszcze jeden kierowca.
W tej chwili moja przyczepka jest na dwa moto ale do piątku mogę ogarnąć jakąś szynę na trzeci motocykl. :)
No to poprawka. Radek odpadł - drz odmówiła współpracy i nie ma szans żeby temat uruchomić do piątku. W miejsce Radka biorę rezerwowego żonkosia MC Bereta - tylko on ucieka w niedzielę, wiec w poniedziałek - wtedy gdy ja będę wracał - będę miał do wawy miejsce wolne na przyczepie. Jeżeli ktoś sie zdecyduje przycisnąć na zlot na kołach to jak sie ze mną zgra - będzie mógł wrócić na przyczepce.
Siema, podajcie proszę dokładne miejsce gdzie będziecie stacjonować?
[url]http://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%9Awidnica&daddr=Nied%C5%BAwiedzica,+dolnosl%C4%85skie&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.746721,16.426792&spn=0.032694,0.109863&sll=50.826758,16.477776&sspn=0.130553,0.308647&geocode=FTPoBwMdH2b7AClR5TGnNk0ORzFug2ysTaFyfA%3BFdw4BgMddBn6ACkd9xbF1VEORzGzE3Gb16EGhQ&mra=ls&z=14[/url]
Jest ktoś chętny do mnie na przyczepke? A i o której sie zjezdzamy tak mniej wiecej?
Sebastian ty passujesz naprawde ? :/
Ja nie odebrałem motocykla, nie byłem u Bartoliniego wogóle nie wiem czy on jedzie no i najważniejsze , czekam na pieniądze :/
PS Będzie ktoś miał ze sobą laptopa ? Bo nie wiem czy jak coś pożyczać dysk zewnętrzy bym zgrał wszystkie filmy z gopro , bo sie chłopaki troche opieprzają z filmami miesiąc minął i nic , a taki film 2 tyg i powinnien być ! Tak nie mam motywacji do latania po górach ;)
Tak pół serio i nie obrażcie sie chłopaki , ale gdyby tv tak grzebała sie ze wszystkim to transmisje na żywo ogladali byśmy po roku ;)
Bartuś jadę , jadę...
Sebastian ty passujesz naprawde ? :/
Ja nie odebrałem motocykla, nie byłem u Bartoliniego wogóle nie wiem czy on jedzie no i najważniejsze , czekam na pieniądze :/
PS Będzie ktoś miał ze sobą laptopa ? Bo nie wiem czy jak coś pożyczać dysk zewnętrzy bym zgrał wszystkie filmy z gopro , bo sie chłopaki troche opieprzają z filmami miesiąc minął i nic , a taki film 2 tyg i powinnien być ! Tak nie mam motywacji do latania po górach ;)
Tak pół serio i nie obrażcie sie chłopaki , ale gdyby tv tak grzebała sie ze wszystkim to transmisje na żywo ogladali byśmy po roku ;)
Może jutro ,albo po jutrze blizej wieczora do ciebie wpadne to zobaczymy jak sprawa wygląda , ok ?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 74 zapytań